Jump to Navigation

Πίτσα με βάση κιμά!!!!

up
358 users have voted.
ΥΛΙΚΑ: για την βάση της πίτσας...φτιάχνουμε την βάση όπως κάνει η κάθε νοικοκυρά τα μπιφτέκια της...εγώ σας δίνω την δική μου εκδοχή: 1 κιλό κιμά 2 κρεμμύδια τριμμένα 1 αυγό τριμμένη φρυγανιά ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 1 κουτ της σούπας μουστάρδα 1 κουτ της σούπας ξύδι 2  κουτ της σούπας γάλα εβαπορέ 1 κούπα ψιλοκομμένο μαιντανό 2 κουτ της σούπας ρίγανη ΥΛΙΚΑ: για την σάλτσα ντομάτας: 1 κούπα πουμαρό 3 κουτ της σούπας πελτέ 2 κουτ της σούπας κέτσαπ αλάτι,  πιπέρι,  ρίγανη, ελαιόλαδο 2 κουτ της σούπας, και μία πρέζα σκόνη σκόρδου μαζί με μία πρέζα ζάχαρη. Ανακατεύω πολύ καλά. ΥΛΙΚΑ:
Διάβασε τη συνταγή στο toniaelena.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΑΦΡΑΤΑ ΠΙΤΣΑΚΙΑ // PIZZETTE SOFFICI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
727 users have voted.
ΑΦΡΑΤΑ ΠΙΤΣΑΚΙΑΑυτά τα αφράτα πιτσάκια, είναι και ιδιαίτερα νόστιμα, και φυσικά ... κανείς δεν μπορεί να φάει μόνον ένα!Η συνταγή δεν είναι καινούργια στο Laboratorio, την έχουμε δει ξανά εδώ με φυσικό προζύμι. Τα φτιάξαμε ξανά με μαγιά μπύρας, γιατί εσείς μας το ζητήσατε, και η διαδικασία είναι ακόμη πιο εύκολη και γρήγορη.

ΑΦΡΑΤΑ ΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // PIZZETTE SOFFICISSIME, AL LIEVITO MADRE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
235 users have voted.
ΑΦΡΑΤΑ ΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙΛαχταριστά πιτσάκια με φανταστική ζύμη - αφρό! Εκτός από το φυσικό προζύμι και την πολύωρη ωρίμανση, το μικρό μυστικό της είναι το νερό από την μοτσαρέλα!Βγαίνουν περίπου 18 κομμάτια. Μπορείτε να τα γαρνίρετε με ότι υλικά θέλετε, εγώ προτίμησα να τα κάνω margherita, με λίγη σάλτσα, μοτσαρέλα και ένα φύλλο βασιλικού!

ΠΑΝΤΖΕΡΌΤΙ (ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝΕ) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // PANZEROTTI per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1502 users have voted.
ΠΑΝΤΖΕΡΌΤΙ (ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝΕ)για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΤελευταίο μηνιαίο ραντεβού με την ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare, πριν ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές διακοπές!Σήμερα θα εντρυφήσουμε και πάλι στα νόστιμα μυστικά της παραδοσιακής κουζίνας του ιταλικού Nότου!Δεν είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσουμε στο laboratorio γιά τα παντζερότι (panzerotti)!

Πίτσα θεική !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
234 users have voted.
Υλικά για την ζύμη 2 ποτήρια του νερού αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 φακελάκι μαγιά1 ποτήρι χλιαρό νερό 30 γρ κρέμα γάλακτος1 κ σ λάδι 1/2κ γλυκού ζάχαρη 1/2 κ γλυκού αλάτι Για την πίτσα 15 φέτες ζαμπόν500 γραμ  γκούντα τριμμένο2 πιπεριές8  φέτες μπέικον1 κουτάκι μικρό μανιτάρια κονσέρβα [η  και  φρέσκα]Για την σάλτσα 2 κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας 1 κοφτό κουταλάκι γλυκού βασιλικόλίγο αλάτιπιπέ

ΚΟΎΚΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΥΚΆΝΙΑ ♦♦ CUCULO LUCANO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
514 users have voted.
ΚΟΎΚΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΥΚΆΝΙΑ Διαβάζοντας τον τίτλο, σίγουρα θα σας φάνηκε λίγο ... κινέζικος! Τι στην ευχή μπορεί να είναι το κούκουλο και ποιό εξωτικό μέρος μπορεί να είναι η Λουκάνια...


Main menu 2

1 | by Dr. Radut