Jump to Navigation

ΑΦΡΑΤΑ ΠΙΤΣΑΚΙΑ // PIZZETTE SOFFICI

up
730 users have voted.
ΑΦΡΑΤΑ ΠΙΤΣΑΚΙΑΑυτά τα αφράτα πιτσάκια, είναι και ιδιαίτερα νόστιμα, και φυσικά ... κανείς δεν μπορεί να φάει μόνον ένα!Η συνταγή δεν είναι καινούργια στο Laboratorio, την έχουμε δει ξανά εδώ με φυσικό προζύμι. Τα φτιάξαμε ξανά με μαγιά μπύρας, γιατί εσείς μας το ζητήσατε, και η διαδικασία είναι ακόμη πιο εύκολη και γρήγορη. Μπορείτε να τα γαρνίρετε με όποιο υλικό εσείς επιθυμείτε; εγώ τα φτιάχνω συνήθως margherita (σάλτσα ντομάτας, μοτσαρέλα) και σε παραλλαγή με σαλάμι και πιπεριά. Εγώ τα φτιάχνω συνήθως για το πρωινό μας.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΚΑΣΕΡΟΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // PANINI AL FORMAGGIO, CON LIEVITO MADRE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
436 users have voted.
 ΚΑΣΕΡΟΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Προζυμένια κασεροψωμάκια της μπουκιάς, μια παραλλαγή της πολύ πετυχημένης συνταγής με τα τυροψωμάκια. Στην ζύμη έβαλα cottage cheese, αντί για γιαούρτι, μια έμπνευση της στιγμής, που αποδείχτηκε πολύ πετυχημένη, καθώς ενίσχυσε την γεύση και έκανε την ζύμη πολύ αφράτη!

ΠΙΠΕΡΟΠΙΤΑ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // TORTA DI PEPERONI CON SFOGLIA AL LIEVITO MADRE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
147 users have voted.
ΠΙΠΕΡΟΠΙΤΑ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Με το ίδιο, υπέροχο, αφράτο φύλλο που είχαμε φτιάξει την πατατόπιτα με το μανούρι (δες εδώ), φτιάξαμε και μία φανταστική πιπερόπιτα με πιπεριές Φλωρίνης, φέτα και φρέσκο κόλιαντρο! Η - κατά γενική ομολογία - πολύ πετυχημένη γέμιση, προέκυψε από την έμπνευση της στιγμής, με ό,τι υλικό υπήρχε διαθέσιμο στο σπιτι!

ΕΝΤΣΙΛΑΔΑΣ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΙΜΑ // ENCHILADAS CON CARNE MACINATA DI MANZO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
143 users have voted.
 ΕΝΤΣΙΛΑΔΑΣ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΙΜΑ Φέτος τον χειμώνα εντρυφήσαμε στην μεξικάνικη και Tex-Mex κουζίνα. Έχουμε δοκιμάσει πολλές διαφορετικές συνταγές, τις οποίες θα σας τις παρουσιάσω σιγά σιγά.

ΜΠΟΥΡΙΤΟΣ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΝΓΚΟ // BURRITOS CON MAIALE SPEZIATO E MANGO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
359 users have voted.
 ΜΠΟΥΡΙΤΟΣ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΝΓΚΟ Πικάντικες μπουκίτσες από τρυφερό χοιρινό, τυλιγμένες μέσα σε τορτίγια μαζί με πράσινη πιπεριά και κομματάκια μάνγκο. Το μάνγκο στην συνταγή με προβλημάτισε λίγο, γιατί ο Δ. δεν συμπαθεί τα φρούτα και τις γλυκόξινες γεύσεις στο φαγητό. Εδώ όμως ταίριασε υπέροχα με το καυτερό χοιρινό, ενώ η sour cream πρόσθεσε έξτρα δροσιά στο πιάτο!

ΤΣΙΜΙΤΣΑΝΓΚΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ // CHIMICHANGA DI POLLO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
214 users have voted.
ΤΣΙΜΙΤΣΑΝΓΚΑ (ΜΠΟΥΡΙΤΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΑ) ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΤσιμιτσάνγκα ή πιό απλά μπουρίτο τηγανητό με γέμιση και γαρνιτούρα που ποικίλλουν, ένα από τα πιο νόστιμα πιάτα της μεξικάνικης κουζίνας, που μπορείτε εύκολα να ετοιμάσετε και μόνοι σας!Η ακριβής καταγωγή του δεν είναι ξεκαθαρισμένη, αφού δεν είναι σαφές αν προέρχεται από την μεξικάνικη ή την Tex-Mex κουζίνα.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut