Jump to Navigation

Μυστικά για να μην σπάσουν τα αυγά μας σίγουρη επιτυχία!!!

up
73 users have voted.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ υγεία και ευτυχία στα σπίτια μας!!! Βγάζουμε  τα αυγά από το προηγούμενο βράδυ από το ψυγείο! Πλύσιμο πολύ καλό για να είναι καθαρά...!!! Σε μία μεγάλη κατσαρόλα με φαρδύ πάτο στρώνουμε ένα πανάκι και τοποθετούμε μέσα τα αυγά όχι πολύ κοντά το ένα από το άλλο, σκεπάζουμε την κατσαρόλα μας με το καπάκι και δυναμώνουμε την φωτιά στο μέγιστο,  και λίγο πριν το βρασμό έχουμε το νου μας.....πάντα,  κλείνουμε το μάτι της κουζίνας μας και τα αφήνουμε μέσα στο καυτό νερό για 10 λεπτά.....μόλις περάσουν τα 10 λεπτά ξανανοίγουμε το μάτι μας   
Διάβασε τη συνταγή στο toniaelena.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΠΑΝΙ'ΟΤΑ ΡΟΜΑΝΙ'ΟΛΑ // PAGNOTTA DI PASQUA ROMAGNOLA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
42 users have voted.
 ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΠΑΝΙ'ΟΤΑ ΡΟΜΑΝΙ'ΟΛΑΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Επανέρχομαι έπειτα από πολύ καιρό, με μια πασχαλινή συνταγή από την Ιταλία, για να ευχηθώ και στους φίλους μου εκεί Καλό Πάσχα, αφού φέτος γιορτάζουν αρκετά πιο νωρίς από εμάς εδώ στην Ελλάδα (31 Μαρτίου) ...

Πασχαλινά κουλουράκια βανίλιας με γιαούρτι, χωρίς μίξερ

(tantekiki.blogspot.gr)
up
119 users have voted.
Πάσχα χωρίς κουλουράκια γίνεται; Φυσικά, δεν γίνεται! Αν και υπάρχουν σπίτια που όλο τον χρόνο δεν κάνουν χωρίς κουλουράκια... όπως το δικό μας! Τα κουλουράκια και το τσουρέκι συνοδεύουν καθημερινά τον καφέ των παππούδων και είναι μια συνήθεια χρόνων που δεν θέλουν και δεν έχουν λόγο να κόψουν.

ΜΠΆΜΠΚΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // BABKA AL LIEVITO MADRE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
402 users have voted.
ΜΠΆΜΠΚΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙΗ μπάμπκα, είναι ένα γλυκό μπριός, πολύ διαδεδομένο στην Ανατολική Ευρώπη και ιδιαίτερα την Πολωνία και την Ουκρανία. Η αρχική συνταγή ήταν γιά ένα απλό μπριός, χωρίς γέμιση, καλυμμένο με γλάσο βανίλιας ή σοκολάτας και γαρνιρισμένο με αμύγδαλα ή κόντιτα, που ψηνόταν μέσα σε ψηλή, στοργγυλή φόρμα με τρύπα στη μέση.

ΤΣΑΡΑΜΊΚΟΛΑ, ΕΝΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΛΥΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ PERUGIA // LA CIARAMICOLA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
429 users have voted.
ΤΣΑΡΑΜΊΚΟΛΑ, ΕΝΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΛΥΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ PERUGIAΠερίεργη χρονιά η φετινή, δύσκολη και στενάχωρη... Η τρομερή πανδημία του κορονοϊού, έχει ανατρέψει την καθημερινότητα μας και μας αναγκάζει να αισθανόμαστε σαν πρωταγωνιστές σε ταινία επιστημονικής φαντασίας ...

ΤΟΡΤΣΙΝΈΛΙ : ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΚΙΑ ΑΠΌ ΤΟ MOLISE // TORCINELLI MOLISANI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
153 users have voted.
ΤΟΡΤΣΙΝΈΛΙ : ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΚΙΑ ΑΠΌ ΤΟ MOLISEΣτην Κεντρική Ιταλία, στην περιοχή του Μολίζε, συνηθίζουν να φτιάχνουν ένα είδος γαρδουμπάκια, που τα ονομάζουν τορτσινέλι (torcinelli, δηλαδή "στριφτά" επειδή τυλίγοναι με το εντεράκι) ή γκνουμεριέντε στην τοπική διάλεκτο (gnumeriedde, ντοπιολαλιά με ρίζα από το λατινικό glomus, που σημαίνει κουβάρι).  Πολύ δημοφιλές έδεσμα της περιοχής, προσφέρεται και ως


Main menu 2

1 | by Dr. Radut