Jump to Navigation

ΑΦΡΑΤΑ ΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // PIZZETTE SOFFICISSIME, AL LIEVITO MADRE

up
238 users have voted.
ΑΦΡΑΤΑ ΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙΛαχταριστά πιτσάκια με φανταστική ζύμη - αφρό! Εκτός από το φυσικό προζύμι και την πολύωρη ωρίμανση, το μικρό μυστικό της είναι το νερό από την μοτσαρέλα!Βγαίνουν περίπου 18 κομμάτια. Μπορείτε να τα γαρνίρετε με ότι υλικά θέλετε, εγώ προτίμησα να τα κάνω margherita, με λίγη σάλτσα, μοτσαρέλα και ένα φύλλο βασιλικού! Δόση : 18 πιτσάκιαΒαθμός δυσκολίας συνταγής : εύκοληΥλικά : 120 gr φυσικό προζύμι ενεργό *,                250 gr νερό από μοτσαρέλα,                450 gr αλεύρι Π,                1 κ.γ. βύνη (ή μέλι),                2 κ.σ.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΠΑΝΙ'ΟΤΑ ΡΟΜΑΝΙ'ΟΛΑ // PAGNOTTA DI PASQUA ROMAGNOLA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
26 users have voted.
 ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΠΑΝΙ'ΟΤΑ ΡΟΜΑΝΙ'ΟΛΑΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Επανέρχομαι έπειτα από πολύ καιρό, με μια πασχαλινή συνταγή από την Ιταλία, για να ευχηθώ και στους φίλους μου εκεί Καλό Πάσχα, αφού φέτος γιορτάζουν αρκετά πιο νωρίς από εμάς εδώ στην Ελλάδα (31 Μαρτίου) ...

ΑΦΡΑΤΑ ΜΠΡΙΟΣΑΚΙΑ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ, ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // BRIOCHES SOFFICI AL LIEVITO MADRE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
78 users have voted.
 ΑΦΡΑΤΑ ΜΠΡΙΟΣΑΚΙΑ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ, ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙΜια συνταγή που φτιάχνω πολύ συχνά, γιατί μου αρέσουν αυτά τα μπριοσάκια για το πρωινό μου! Μπορεί να μην ανεβάζω πλέον συνταγές, αλλά φυσικά δεν έπαψα ποτέ να μαγειρεύω και να φτιάχνω διάφορα με το αγαπημένο μου φυσικό προζύμι!

ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΟΛΙΚΗΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // GRISSINI INTEGRALI AL LIEVITO MADRE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
93 users have voted.
ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΟΛΙΚΗΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙΝόστιμα κριτσίνια ολικής, φυσικά με φυσικό προζύμι! Μπορείτε να διαφοροποιήσετε τις αναλογίες και τα είδη των αλεύρων, και να εμπλουτίσετε τα κριτσίνια και με άλλα είδη σπόρων, όπως : λιναρόσπορο, ηλιόσπορο, κολοκυθόσπορο, παπαρουνόσπορο, μαύρο σουσάμι.

ΚΑΣΕΡΟΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // PANINI AL FORMAGGIO, CON LIEVITO MADRE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
436 users have voted.
 ΚΑΣΕΡΟΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Προζυμένια κασεροψωμάκια της μπουκιάς, μια παραλλαγή της πολύ πετυχημένης συνταγής με τα τυροψωμάκια. Στην ζύμη έβαλα cottage cheese, αντί για γιαούρτι, μια έμπνευση της στιγμής, που αποδείχτηκε πολύ πετυχημένη, καθώς ενίσχυσε την γεύση και έκανε την ζύμη πολύ αφράτη!

ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΜΠΟΜΠΟΛΟΝΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // BOMBOLONI FRITTI AL LIEVITO MADRE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
146 users have voted.
 ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΜΠΟΜΠΟΛΟΝΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙΜπομπολόνι, οι κλασσικοί λουκουμάδες της Τοσκάνης, που το όνομα τους και μόνο παραπέμπει σε ζυμαράκι καλοφουσκωμένο! Όταν έχουν το σχήμα κουλούρας (σαν τους λεγόμενους λουκουμάδες παραλίας) παίρνουν την ονομασία fratini.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut