Jump to Navigation

Χοιρινό

Χοιρινή πανσέτα στη γάστρα με πατάτες και άρωμα κουμ κουάτ

(oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr)
up
413 users have voted.
Πανσετούλα, ολόκληρο κομμάτι, στη γάστρα, να ψήνεται για πολλέεεεεες ώρες μέχρι να γίνει λιώμα και... τι άλλο; Πατατούλες παρεούλα. Θα μου πείτε τώρα "Και που κολλάνε τα κουμ κουάτ;". Εκεί, δίπλα στις πατάτες. Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Λίστα για ψώνια 1000γρ. χοιρινό καρέ πανσέτα, ολόκληρο 4-5 πατάτες  κομμένες σε μεγάλα κομμάτια 10τμχ. κουμ κουάτ ζαχαρωμένα (ζαχαροπλαστείου)

Αρωματικές χοιρινές σπαλομπριζόλες γάστρας

(tantekiki.blogspot.gr)
up
435 users have voted.
Οι σημερινές χοιρινές σπαλομπριζόλες  ...δεν υπάρχουν!!!  Ικανοποιούν απίστευτα τον ουρανίσκο αλλά και τα δόντια μας!! Είναι τόσο μαλακές, μα τόσο μαλακές!!! Κι αυτό οφείλεται στον τρόπο ψησίματος που μου τον υπέδειξε ένας καταπληκτικός σεφ.
Subscribe to RSS - Χοιρινό


Main menu 2

by Dr. Radut