Jump to Navigation

Φωλίτσες με μπέικον & αυγά στον φούρνο !!!

up
97 users have voted.
Εντυπωσιάστε με τις καταπληκτικές φωλίτσες !!Ωραίες για μπουφέ- παιδικά πάρτυ κι όχι μόνο !!
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Ομελέτα με μανιτάρια !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
0 users have voted.
  Ενα γεύμα που φτιάχνω συχνά για πρωινό ή μεσημεριανό αλλά κ βραδινό !!! Ομελέτα με μανιτάρια που ετοιμάζετε στο λεπτό είναι πολύ γευστική και χορταίνεις !! ΥΛΙΚΑ 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 4 αυγά αλάτι πιπέρι λίγο ελαιόλαδο λίγο τριμμένο γκούντα 4 μανιτάρια κομμένα σε φετάκια,. ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζουμε  στο τηγάνι λίγο ελαιόλαδο να ζεσταθεί . Χτυπάμε τα αυγά να αφρατέψουν κ ρίχνουμε αλατοπίπερο.

Πως να βάψετε κόκκινα ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ αυγά με φυσικό τρόπο!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
149 users have voted.
Πως να βάψετε κόκκινα ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ αυγά με φυσικό τρόπο (ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ)Πασχαλινά αυγά. Μάθετε πως να βάφετε σωστά τα αυγά για το Πάσχα με φυσικό τρόπο.

Γεμιστά ρολάκια αυγόφετας παναρισμένα σε νιφάδες καλαμποκιού

(tantekiki.blogspot.gr)
up
348 users have voted.
Καλή χρονιά με υγεία και κάθε καλό για όλους και τον καθένα χωριστά! Η πρώτη συνταγή του 2025 ήθελα να είναι ένα καλωσόρισμα ιδιαίτερο, γλυκό και νόστιμο κι έτσι βλέπετε αυτή τη συνταγή!Ιδανικές για πρωινό αλλά και για κολατσιό οι αυγόφετες.

Σπαράγγια ομελέτα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
330 users have voted.
 Μερίδες: 2 6 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα με λίγο αλατοπίπερο 8 πράσινα σπαράγγια Λίγο ελαιόλαδο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια σε λεπτές φέτες Κόβουμε τις σκληρές άκρες των σπαραγγιών. Ξεφλουδίζουμε το υπόλοιπο  (ξεφλουδιστήρι πατάτας) για να απομακρύνουμε τις ίνες, χωρίς να πειράξουμε τις κορυφές.

Ομελέτα Ποντιακή !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
437 users have voted, including you.
Ομελέτα όπως την έμαθα από τη γιαγιά μου. Καταγόταν από χωριό της Τραπεζούντας.ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗΒράζω πατάτες με τη φλούδα σε νερό με χοντρό αλάτι. Να είναι κομμένες για να βράσουν γρήγορα & να τραβήξουν το αλάτι. Τις καθαρίζω , ρίχνω τα κομμάτια σε τηγάνι με λάδι και ελάχιστο βούτυρο, τα σπάζω με το πιρούνι και τα γυρίζω μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτω ελάχιστο αφυδατωμένο κρεμμύδι.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut