Jump to Navigation

ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΟ ♦♦ CREMA PASTICCERA AL CIOCCOLATO, PREPARATA AL MICROONDE

up
1159 users have voted.
ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ  ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΟΠριν ασχοληθώ με το food blogging συχνά έφτιαχνα γλυκά με έτοιμες κρέμες, απο αυτές που είναι σε σκόνη και απλά τις ανακατεύεις με γάλα. Σήμερα απορώ γιατί δεν έφτιαχνα τις κρέμες μόνη μου με φρέσκα υλικά, αφού και δύσκολο δεν είναι, αλλά και η γεύση είναι παρασάγγας καλύτερη απο αυτή των έτοιμων. Το ...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΒΟΥΤΥΡΑΤΗ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ (LEMON CURD) // LEMON CURD, RICETTA DI L.MONTERSINO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
201 users have voted.
 ΒΟΥΤΥΡΑΤΗ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ (LEMON CURD)Λέμον κάρντ (lemon curd) ή lemon cheese, ίσως η πιό διάσημη κρέμα λεμονιού στον κόσμο.

ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΟ // BESCIAMELLA AL MICROONDE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
134 users have voted.
ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΟΜετά την κρέμα ζαχαροπλαστικής στον μικροκυματικό (δες εδώ την συνταγή), τώρα φτιάχνουμε και μπεσαμέλ!

ΝΑΜΕΛΆΚΑ, Η ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ! ♦♦ NAMELAKA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
342 users have voted.
ΝΑΜΕΛΆΚΑ, Η ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ !Namelaka, η πιό τέλεια σοκολατένια κρέμα που μπορείτε να φανταστείτε, με την υφή πλούσιας μους! Η ονομασία της προέρχεται από τα ιαπωνικά και σημαίνει "κρεμώδης κρέμα", τίτλος που περιγράφει πολύ επιτυχημένα την ταυτότητα της.

ΚΡΕΜΑ ΝΤΙΠΛΟΜΑΤ ♦♦ CREMA DIPLOMATICA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
330 users have voted.
ΚΡΕΜΑ ΝΤΙΠΛΟΜΑΤΗ κρέμα ντιπλομάτ είναι μία από τις βασικές κρέμες τη ζαχαροπλαστικής . Το όνομα της προέρχεται απο την ομώνυμη τούρτα, στην οποία χρησιμοποιείται αποκλειστικά ως γέμιση.Παρασκευάζεται αναμιγνύοντας απλά κρέμα σαντιγύ με κρέμα ζαχαροπλαστικής και η ιδέα είναι να γίνει η κρέμα ζαχαροπλαστικής πιό αφράτη και ελαφριά σε γεύση.

ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΑΛΕΙΜΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ! ♦♦ CREMA AL CIOCCOLATO SPALMABILE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
759 users have voted.
ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΑΛΕΙΜΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ !Πριν αρκετά χρόνια, το 2009, είχα βρεθεί στο Sirmione, υπέροχη ιταλική λουτροπολη, χτισμένη σε μία χερσόνησο που προβάλλει στο νότιο τμήμα της Λίμνης Γκάρντα.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut