Jump to Navigation

Μπριζόλες σκέτο λουκούμι !!!

up
73 users have voted.
 Ενας πολύ απλός τρόπος για να ψήσετε μπριζόλες και να λιώνουν σαν λουκουμάκι !!!ΥλικάΜπριζόλες χοιρινές προτιμήστε λαιμού αν θέλετε καλύτερααλάτιρίγανηελαιόλαδοΝάυλον σακουλάκι Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά  μπριζόλες .Σε μία επιφάνεια ή σχάρα νεροχύτη τις τοποθετούμε και  ραντίζουμε με λάδι αλάτι και ρίγανηκαι από τις δύο πλευρές και με το χέρι τρίβουμε να καλύψουμε όλη την μπριζόλα  Τις τοποθετούμε μεσα στο νάυλον σακουλάκι και τις αφήνουμε όσο πιο πολλές ώρες μπορούμε ---εγώ από το βράδυ -- Ζεσταίνουμε το τηγάνι γκρίλ πολύ καλά να κάψει ,τις βάζουμε μέσα και τις αφήνουμε μέχρι να δούμε ότι
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Ζουμερά χοιρινά σουβλάκια χωρίς μαρινάδα, με απλά υλικά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
53 users have voted.
Μάθε πώς να φτιάξεις τα πιο ζουμερά χοιρινά σουβλάκια χωρίς μαρινάδα, με απλά υλικά και παραδοσιακό τρόπο! Αυτή η ελληνική συνταγή είναι ιδανική για το σπίτι, με γεύση που θυμίζει αυθεντική ταβέρνα.

Παραδοσιακό Χοιρινό Κυκλαδίτικο ρόστο κοκκινιστό!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
58 users have voted.
 Χοιρινό Κυκλαδίτικο ρόστο κοκκινιστό!!! Σιγομαγειρεμένο όπως πρέπει... Εγώ το μαγείρεψα με πατάτες, στις Κυκλάδες συνηθίζεται με πατάτες ή με μακαρόνια.ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗΕνάμιση κιλό χοιρινό μπούτι(κομμάτι)...

Αρνάκι με τραγανή πέτσα με πατάτες ,σκέτο λουκούμι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
91 users have voted.
 Σπέσιαλ Πασχαλινό Αρνάκι με τραγανή πέτσα με πατάτες ,σκέτο λουκούμι !!!ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗΜισό αρνάκι αλάτι πατάτες σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ροδίσει καλά. Χωρίς να τον σκεπάζω.Αρχικά παίρνουμε το αρνί και το μαρινάρουμε μόνο με αλάτι από όλες τις πλευρές.

Κορτεζίνες .....Χοιρινά παιδάκια BBQ !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
87 users have voted.
 Κορτεζίνες .....Χοιρινά παιδάκια BBQ ....τρως και το ταψί...!!!!ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗΧαράζετε ανά παιδάκι  κ αλείφετε το κρέας με αλάτι  θυμάρι μπόλικο τριμμένο  σκόρδο  και μετά με σάλτσα έτοιμη  μπάρμπεκιου... Σκεπάζετε με λαδόκολλα και με αλουμινόχαρτο και αφήνετε το κρέας 200 βαθμούς σε αέρα μέχρι να λιώσει ....Οταν ψηθεί καλά ανοίγετε το αλουμινόχαρτο αλείφετε πάλι σαλτσα BBQ να κάνει μία ωραία κρ

Πασχαλινό κατσικάκι με πατάτες στον φούρνο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
297 users have voted.
 Πασχαλινό κατσικάκι με πατάτες στον φούρνο !!!ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗΠαίρνουμε το κρέας και το μαρινάρουμε με το αλάτι, το πιπέρι, την ρίγανη, την μουστάρδα και το σκόρδο σε φετάκια. Κάνουμε καλό μασάζ και αφήνουμε το κρέας να μαριναριστεί τουλάχιστον για 1 ώρα στο ψυγείο.Κατσικάκι γεμιστό με πατάτες στο φούρνο, λουκούμι!Έπειτα το βάζουμε στο ταψί.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut