Παραδοσιακοί γκιουσλεμέδες της Μυτιλήνης!!!Έγιναν φανταστικοί από το τηγάνι τους άρπαζαν και δεν τους προλάβαινα !!!ΖΥΜΑΡΙΒάζω 1 πακέτο αλεύρι φαρίν απ σε μία λεκάνη,λίγο αλάτι 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο ,2 κουτ σούπας ελαιόλαδο,2 κουτ σούπας ξίδι,και χλιαρό νερό όσο σηκώσει .Το ζυμώνω και το αφήνω να ξεκουραστεί.Ανοίγω το φύλλο με την ματσόβεργα --Εμείς έτσι την λέμε εδώ -- Κόβω το φύλλο σε τετράγωνα,γεμίζω με τυριά και κλείνω .Τηγανίζω σε ελαιόλαδοΓΕΜΙΣΗ Διάφορα τυριά εκτός από gouda.Eβαλα κ 3 αυγά .Ανακατεύουμε και έτοιμο ! Αν θέλετε κ σας αρέσει μπορείτε να βάλετε και δυόσμο !!