Οι κιοφτέδες της Γωγως!!!Κεφτέδες!!1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο από ελιά2 φέτες ψωμί μουλιασμενες κατά προτίμηση σταρένιο1 αυγόδυόσμο και μαϊντανό1 μεγάλο κρεμμύδι και 2 σκελίδες σκόρδο1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδορίγανη και αλάτι1/ φλιτζάνι τ καφέ ξίδι για τον κιμάαλεύρι και αραβοσιτέλαιο !!!!.Ζυμώνουμε
καλά τα υλικά και τα αφήνουμε μισή ωρίτσα για να τραβήξουν τα μυρωδικά
τους μετά βάζουμε το λάδι στο τηγάνι φτιάχνουμε κεφτεδακια αλευρώνουμε
και τηγανίζουμε!!Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Gogo Samiou -OI ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ -ΗΔΕΣ!!