ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ❤️Υλικά1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο από ελιά2 φέτες ψωμί μουλιασμενες κατά προτίμηση σταρένιο1 αυγόΠερισσότερο δυόσμο και λιγότερο μαϊντανό1 μεγάλο κρεμμύδι και 2 σκελίδες σκόρδο1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδορίγανη και αλάτι2 γύρους ξίδι πάνω από τον κιμάαλεύρι και αραβοσιτέλαιοΕκτέλεσηΖυμώνουμε καλά τα υλικά και τα αφήνουμε μισή ωρίτσα για να τραβήξουν τα μυρωδικά τους μετά βάζουμε το το λάδι στο τηγάνι φτιάχνουμε κεφτεδακια αλευρώνουμε και τηγανίζουμε!!Συνταγή από κ. Gogo Samiou =ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ!