Jump to Navigation

Μπιφτέκια αφράτα νόστιμα με πατάτες στον φούρνο !!!

up
23 users have voted, including you.
 Μπιφτέκια αφράτα πεντανόστιμα στον φούρνο με πατάτες !!! Και σε ποιον δεν  αρέσει !!!!!Για τα μπιφτέκια750 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο3 φέτες ψωμί μουλιασμένο χωρίς την ΚόραΑλάτι πιπέρι ρίγανη1 κ.σ ξύδι1 κ.σ κέτσαπ1 αυγό1 κ.σ λάδιΒάζω όλα τα υλικά για τα μπιφτέκια σε ένα μπολ και ζυμώνω καλά να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας! Βάζω μισή ώρα στο ψυγείο.Σε ένα ταψάκι κόβω πατάτες αλάτι πιπέρι ρίγανη θρουμπι.Επάνω βάζω τα μπιφτέκια!!
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Από τα ωραιότερα μπιφτέκια !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1 user has voted.
 Σημερινό ...Από τα ποιο νόστιμα αφράτα μπιφτέκια που θα έχετε φάει !!!!

Ζουμερά χοιρινά σουβλάκια χωρίς μαρινάδα, με απλά υλικά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
215 users have voted.
Μάθε πώς να φτιάξεις τα πιο ζουμερά χοιρινά σουβλάκια χωρίς μαρινάδα, με απλά υλικά και παραδοσιακό τρόπο! Αυτή η ελληνική συνταγή είναι ιδανική για το σπίτι, με γεύση που θυμίζει αυθεντική ταβέρνα.

Παραδοσιακό Χοιρινό Κυκλαδίτικο ρόστο κοκκινιστό!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
203 users have voted.
 Χοιρινό Κυκλαδίτικο ρόστο κοκκινιστό!!! Σιγομαγειρεμένο όπως πρέπει... Εγώ το μαγείρεψα με πατάτες, στις Κυκλάδες συνηθίζεται με πατάτες ή με μακαρόνια.ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗΕνάμιση κιλό χοιρινό μπούτι(κομμάτι)...

Αρνάκι με τραγανή πέτσα με πατάτες ,σκέτο λουκούμι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
252 users have voted, including you.
 Σπέσιαλ Πασχαλινό Αρνάκι με τραγανή πέτσα με πατάτες ,σκέτο λουκούμι !!!ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗΜισό αρνάκι αλάτι πατάτες σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ροδίσει καλά. Χωρίς να τον σκεπάζω.Αρχικά παίρνουμε το αρνί και το μαρινάρουμε μόνο με αλάτι από όλες τις πλευρές.

Κορτεζίνες .....Χοιρινά παιδάκια BBQ !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
240 users have voted.
 Κορτεζίνες .....Χοιρινά παιδάκια BBQ ....τρως και το ταψί...!!!!ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗΧαράζετε ανά παιδάκι  κ αλείφετε το κρέας με αλάτι  θυμάρι μπόλικο τριμμένο  σκόρδο  και μετά με σάλτσα έτοιμη  μπάρμπεκιου... Σκεπάζετε με λαδόκολλα και με αλουμινόχαρτο και αφήνετε το κρέας 200 βαθμούς σε αέρα μέχρι να λιώσει ....Οταν ψηθεί καλά ανοίγετε το αλουμινόχαρτο αλείφετε πάλι σαλτσα BBQ να κάνει μία ωραία κρ


Main menu 2

1 | by Dr. Radut