Jump to Navigation

Μοσχαράκι λεμονάτο κατσαρόλας με ζυμαρικά ή ότι σας αρέσει !!!

up
139 users have voted.
 Σημερινό ..Λεμονάτο κατσαρόλας μοσχαράκι με ζυμαρικό λιγκουίνι  ..Η νοστιμιά του δεν περιγράφετε ,λιώνει στο στόμα!!!!Σας γράφω όπως το μαγειρεύω εγώ κ γίνετε πάντα λουκουμάκι με πολύ ωραία γεύση.ΥΛΙΚΑ1 κιλό κρέας χτένι -αγόρασα-1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο με το χέρι2 σκελίδες σκόρδο2 καρότα κομμένα σε ροδέλες Ελαιόλαδο Λίγο αλεύριΖεστό νερό Χυμό από 2 λεμόνια Αλάτι-πιπέρι -γλυκιά πάπρικα -λίγο κουρκουμά -λίγο τζίντζερ σε  σκόνη -Εγώ τα βάζω ολα αυτά- Τριμμένο τυράκι .ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζω το λάδι στην κατσαρόλα και προσθέτω το κρεμμύδι το σκόρδο τα καρότα κ το κρέας αφού πρώτα το αλευρώσω κ το τιν
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Ζουμερά χοιρινά σουβλάκια χωρίς μαρινάδα, με απλά υλικά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
80 users have voted.
Μάθε πώς να φτιάξεις τα πιο ζουμερά χοιρινά σουβλάκια χωρίς μαρινάδα, με απλά υλικά και παραδοσιακό τρόπο! Αυτή η ελληνική συνταγή είναι ιδανική για το σπίτι, με γεύση που θυμίζει αυθεντική ταβέρνα.

Παραδοσιακό Χοιρινό Κυκλαδίτικο ρόστο κοκκινιστό!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
80 users have voted.
 Χοιρινό Κυκλαδίτικο ρόστο κοκκινιστό!!! Σιγομαγειρεμένο όπως πρέπει... Εγώ το μαγείρεψα με πατάτες, στις Κυκλάδες συνηθίζεται με πατάτες ή με μακαρόνια.ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗΕνάμιση κιλό χοιρινό μπούτι(κομμάτι)...

Αρνάκι με τραγανή πέτσα με πατάτες ,σκέτο λουκούμι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
117 users have voted.
 Σπέσιαλ Πασχαλινό Αρνάκι με τραγανή πέτσα με πατάτες ,σκέτο λουκούμι !!!ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗΜισό αρνάκι αλάτι πατάτες σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ροδίσει καλά. Χωρίς να τον σκεπάζω.Αρχικά παίρνουμε το αρνί και το μαρινάρουμε μόνο με αλάτι από όλες τις πλευρές.

Κορτεζίνες .....Χοιρινά παιδάκια BBQ !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
110 users have voted.
 Κορτεζίνες .....Χοιρινά παιδάκια BBQ ....τρως και το ταψί...!!!!ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗΧαράζετε ανά παιδάκι  κ αλείφετε το κρέας με αλάτι  θυμάρι μπόλικο τριμμένο  σκόρδο  και μετά με σάλτσα έτοιμη  μπάρμπεκιου... Σκεπάζετε με λαδόκολλα και με αλουμινόχαρτο και αφήνετε το κρέας 200 βαθμούς σε αέρα μέχρι να λιώσει ....Οταν ψηθεί καλά ανοίγετε το αλουμινόχαρτο αλείφετε πάλι σαλτσα BBQ να κάνει μία ωραία κρ

Πασχαλινό κατσικάκι με πατάτες στον φούρνο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
315 users have voted.
 Πασχαλινό κατσικάκι με πατάτες στον φούρνο !!!ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗΠαίρνουμε το κρέας και το μαρινάρουμε με το αλάτι, το πιπέρι, την ρίγανη, την μουστάρδα και το σκόρδο σε φετάκια. Κάνουμε καλό μασάζ και αφήνουμε το κρέας να μαριναριστεί τουλάχιστον για 1 ώρα στο ψυγείο.Κατσικάκι γεμιστό με πατάτες στο φούρνο, λουκούμι!Έπειτα το βάζουμε στο ταψί.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut