Jump to Navigation

Κοτόσουπα με ιδιαίτερο αυγολέμονο για βελουτέ γεύση!!

up
58 users have voted.
Υλικά1 κοτόπουλο1 καρότο1 πατάτα1 κρεμμύδι2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο αλατοπίπερο6 κουταλιές σούπας κοφτές  ρύζι καρολίνα ΑΒΓΟΛΕΜΟΝΟ1 αβγό2 λεμόνια1 κουταλιά της σούπας κοφτή αλεύρι  Πλένουμε καλά το κοτόπουλο ,το βάζουμε σε μία κατσαρόλα με νερό να το σκεπάζει και μόλις αρχίσει να αχνίζει χύνουμε το νερό το ξεπλένουμε και το ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα με νερό πάλι να το σκεπάζει.Προσθέτουμε καρότο,πατάτα ,κρεμμύδι,αλατοπίπερο και ελαιόλαδοκαι το αφήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία τουλάχιστον για 40 λεπτά και παραπάνω .Οταν βράσει βγάζουμε από την κατσαρόλα το κοτόπουλο και τα λαχανικά με την
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Γαλλική Κρεμμυδόσουπα με Λιωμένα Τυριά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
53 users have voted, including you.
Πώς να Φτιάξεις την Κλασική Γαλλική Κρεμμυδόσουπα με Λιωμένα Τυριά ❤️ Δες πώς να φτιάξεις κλασική γαλλική κρεμμυδόσουπα με πλούσια λιωμένα τυριά, όπως στα αυθεντικά μπιστρό του Παρισιού! Μια εύκολη συνταγή βήμα βήμα για το απόλυτο comfort food, ιδανικό για κρύες μέρες ή για εντυπωσιακό δείπνο.

Μια κρεατόσουπα βάλσαμο .. !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
82 users have voted.
Μια κρεατόσουπα βάλσαμο και για το κρύο..

Πατσάς -βάλσαμο-σούπα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
73 users have voted.
 Υπέροχη βάλσαμο  σούπα ιδανική για τις κρύες νύχτες του χειμώνα !!! Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά!!!Σήμερα λοιπόν έκανα μοσχαρίσιο πατσά !!!ΤΙ ΕΚΑΝΑ Έπλυνα πάρα πολύ καλά τον πατσά τον έβαλα για 1 ώρα στο ξυδόνερο.Τον έτριψα με λεμονόκουπες,καλά  καλά,έριξα στην κατσαρόλα νερό και τον πατσά και όταν αρχίζει να πάρει βράση πετάω το νερό βάζω καθαρό και σιγόβρασα σχεδόν για 4 ώρες στο τζάκι...Όλα τα

Μαγειρίτσα παραδοσιακή γιαγιάς !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1040 users have voted.
Η πιο Νόστιμη Παραδοσιακή Μαγειρίτσα –!!!Συνταγή Όπως Την Έκανε η Γιαγιά!Ανακάλυψε την αυθεντική συνταγή για παραδοσιακή μαγειρίτσα, όπως την έφτιαχνε η γιαγιά! Βήμα-βήμα οδηγίες για την πιο νόστιμη πασχαλινή σούπα, με όλα τα μυστικά για επιτυχία. Η μαγειρίτσα όπως πρέπει να είναι!ΥΛΙΚΑ1.200 γρ. συκωταριά αρνίσια130 γρ. ελαιόλαδο1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο50 γρ. λευκό κρασί2,,5 λίτρα νερό2 κ.γ.

Πως να Φτιάξεις Αυθεντική Αγιορείτικη Ταχινόσουπα με Λίγα Υλικά!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1624 users have voted.
 Πως να Φτιάξεις Αυθεντική Αγιορείτικη Ταχινόσουπα με Λίγα Υλικά!!!Ανακάλυψε την αυθεντική συνταγή για την Αγιορείτικη Ταχινόσουπα, εύκολη, υγιεινή και γεμάτη γεύση! Φτιάξε αυτήν την παραδοσιακή σούπα με ταχίνι, ιδανική για κάθε περίσταση, και απόλαυσε έναν θρεπτικό γεύμα που ενσωματώνει την ελληνική παράδοση και την ευεξία.ΥΛΙΚΑ1 λίτρο νερό100 γρ. κριθαράκι μέτριο100 γρ. χυμός λεμονιού150 γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut