Jump to Navigation

ΓΥΡΟΣ Χοιρινός με 3 ΜΟΝΟ υλικά έτοιμος σε 5 λεπτά!!!

up
37 users have voted.
 Γρήγορος Σπιτικός ΓΥΡΟΣ Χοιρινός με 3 ΜΟΝΟ υλικά έτοιμος σε 5 λεπτά!!!ΥΛΙΚΑ800 Γραμ χοιρινή σπάλα ή ψαρονέφριΕλαιόλαδοΜείγμα μπαχαρικών για κρέατα ΑλάτιΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://youtu.be/1sI-eH-9ypc?si=DY2UZ4rw-598cGAZ
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Μοσχαράκι φρικασέ με μαρούλια

(ioccalice.blogspot.com)
up
135 users have voted.
Υλικά--------Για το αυγολέμονο χυμό από δύο λεμόνια ,ένα αυγό και μιά κούπα απ'τον ζωμό του κρέατοςΓια το φρικασέ1300 γραμμ.

Μοσχαράκι στιφάδο !

(ioccalice.blogspot.com)
up
135 users have voted.
Υλικά--------1300 γραμμ. κρέας χτένι σε κομμάτια1500 γραμμ.

Kρεμμυδοντολμάδες στον φούρνο!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
154 users have voted.
Kρεμμυδοντολμάδες φούρνου είναι ένα εξαιρετικά μερακλίδικο και ενδιαφέρον γεύμα, εμπνευσμένο από τη μεσογειακή κουζίνα!!!Υλικά:6-7 κρεμμύδια μεγάλα500 γρ. κιμά ανάμικτο100 γρ. ρύζι καρολίνα1 πιπεριά πράσινη3-4 κ.σ. μαϊντανό1 κ.σ. πελτέ ντομάτας300 γρ. χυμό ντομάτας1/2 φλ.κ. κρασί κόκκινο1 φλ.κ. ελαιόλαδο1/2 κ.γ.

Κότσια στον φούρνο με πατάτες !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
215 users have voted.
Χοιρινά κότσια στον φούρνο με πατάτες !!!    Υλικά    χοιρινο 1-2 κιλά κότσια    πατατες 6-7 περίπου    Για τη μαρινάδα    αλατι Κατά βούληση    πιπέρι Κατά βούληση    ρίγανη 1-2 κουταλάκια του γλυκού    μουσταρδα 150 γραμμάρια περίπου    σκορδο 1-2 σκελίδες    ελαιολαδο 1 ποτηράκι του κρασιού    λεμονι ΕκτέλεσηΑρχικά παίρνουμε τις πατάτες, τις ξεφλουδίζουμε, τις πλένουμε και τις κόβουμε κυδωνάτες

Το πιο νόστιμο και μαλακό χοιρινό σουβλάκι χωρίς πολλά μπαχαρικά!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
252 users have voted.
Μάθε πως να φτιάξεις τα πιο τέλεια χοιρινά σουβλάκια για την Τσικνοπέμπτη κι όχι μόνο  ..Πλέον κάνω τα χοιρινά σουβλάκια μόνο με αυτόν τον τρόπο! Εύκολα και απλά!Σουβλάκι χοιρινό. Συνταγή για το πιο νόστιμο και μαλακό χοιρινό σουβλάκι χωρίς πολλά μπαχαρικά!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut