Οι κιοφτέδες της Γωγως!!!Κεφτέδες!!1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο από ελιά2 φέτες ψωμί μουλιασμενες κατά προτίμηση σταρένιο1 αυγόδυόσμο και μαϊντανό1 μεγάλο κρεμμύδι και 2 σκελίδες σκόρδο1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδορίγανη και αλάτι1/ φλιτζάνι τ καφέ ξίδι για τον κιμάαλεύρι και αραβοσιτέλαιο !!!!.Ζυμώνουμε
καλά τα υλικά και τα αφήνουμε μισή ωρίτσα για να τραβήξουν τα μυρωδικά
Οσομπούκο κοκκινιστό σκορδάτο!!!Υπέροχη συνταγή !!! Το συνοδεύουμε με ότι μας αρέσει πχ Ζυμαρικά ,ρύζι,πατάτες,πουρέ!!!Υλικά 1 κρεμμύδι σε λεπτές φέτες 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ποτήρι λευκό κρασί Ξύσμα από μισό πορτοκάλι 1 κουταλιά πελτέ 2 δαφνόφυλλα 1/2 κουταλάκι μπαχάρι σε σκόνη λίγο γαρύφαλλο σε σκόνη Ελαιόλαδο Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέριΕκτέλεση Σε
Γιουβέτσι μοσχαράκι..!!Υλικά -ΕκτέλεσηΤσιγαρίζω το κρέας που είναι από στήθος με δυο μεγάλα κρεμμύδια, σβήνω με μισό ποτήρι του κρασιού κρασί, μετά ρίχνω αλάτι πιπέρι μπαχάρι σπιτική σάλτσα και μια κουταλιά σούπας πελτέ κανέλα και νερό.Μόλις βράσει το κρέας προθερμαίνω τον φούρνο, ρίχνω αρκετό νερό μετά στην κατσαρόλα κ αφήνω να πάρει βράσει βάζω το κρέας στο ταψί και ρίχνω το καυτό ζουμί ...