Jump to Navigation

Απίθανα χοιρινά μπριζολάκια !!!

up
24 users have voted.
ΧΟΙΡΙΝΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ.!!! ΥΛΙΚΑ Λεπτά χοιρινά μπριζολάκια ή ακόμα και κανονικές μπριζόλες1 κουτί φρέσκα μανιτάρια 2 μεγάλα κρεμμύδια1-2 σκελίδες σκόρδο1 φλιτζάνι του τσαγιού κρασί λευκό 4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος Αλάτι ρίγανη και πιπέρι.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Μοσχαράκι λεμονάτο κατσαρόλας με ζυμαρικά ή ότι σας αρέσει !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
6 users have voted.
 Σημερινό ..Λεμονάτο κατσαρόλας μοσχαράκι με ζυμαρικό λιγκουίνι  ..Η νοστιμιά του δεν περιγράφετε ,λιώνει στο στόμα!!!!Σας γράφω όπως το μαγειρεύω εγώ κ γίνετε πάντα λουκουμάκι με πολύ ωραία γεύση.ΥΛΙΚΑ1 κιλό κρέας χτένι -αγόρασα-1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο με το χέρι2 σκελίδες σκόρδο2 καρότα κομμένα σε ροδέλες Ελαιόλαδο Λίγο αλεύριΖεστό νερό Χυμό από 2 λεμόνια Αλάτι-πιπέρι -γλυκιά πάπρικα -λίγο

Σπιτικές κρέπες πολύ εύκολες με γέμιση κιμά μανιτάρι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
15 users have voted.
Κρέπες σπιτικές με κιμά κρέμα γάλακτος κ τυρί !!!!Σημερινό ... Σπιτικές κρέπες πολύ εύκολες με γέμιση κιμά μανιτάρι ... Συναρπαστική γεύση απλά δαγκωνιά κ απόλαυση .. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ !!!ΥΛΙΚΑΤα υλικά που θα χρειαστείτε για 6  κρέπες2 αβγά1 φλ. γάλα1/2 κ.γ. αλάτι1 φλ. αλεύρι2 κ.σ.

Μοσχαράκι φρικασέ με μαρούλια

(ioccalice.blogspot.com)
up
469 users have voted.
Υλικά--------Για το αυγολέμονο χυμό από δύο λεμόνια ,ένα αυγό και μιά κούπα απ'τον ζωμό του κρέατοςΓια το φρικασέ1300 γραμμ.

Μοσχαράκι στιφάδο !

(ioccalice.blogspot.com)
up
482 users have voted.
Υλικά--------1300 γραμμ. κρέας χτένι σε κομμάτια1500 γραμμ.

Kρεμμυδοντολμάδες στον φούρνο!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
446 users have voted.
Kρεμμυδοντολμάδες φούρνου είναι ένα εξαιρετικά μερακλίδικο και ενδιαφέρον γεύμα, εμπνευσμένο από τη μεσογειακή κουζίνα!!!Υλικά:6-7 κρεμμύδια μεγάλα500 γρ. κιμά ανάμικτο100 γρ. ρύζι καρολίνα1 πιπεριά πράσινη3-4 κ.σ. μαϊντανό1 κ.σ. πελτέ ντομάτας300 γρ. χυμό ντομάτας1/2 φλ.κ. κρασί κόκκινο1 φλ.κ. ελαιόλαδο1/2 κ.γ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut