Ραβανί αφράτο κ πεντανόστιμο!!!Το ραβανί είναι από τα αγαπημένα γλυκά. Το έχω φτιάξει κατά καιρούς με διάφορες συνταγές. Αυτή όμως είναι μια συνταγή που νομίζω ότι είναι από τις πολύ επιτυχημένες. Η καρύδα είναι προαιρετική για όσους δεν την θέλουν.
Οι Άρτοι που έφτιαξα για τον Άγιο Εφραίμ με Παραδοσιακή Συνταγή που δεν την αλλάζω ποτέ!!Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στον εορτασμό της πανήγυρις του Αγίου Εφραίμ έφτιαξα τους δικούς μου Παραδοσιακούς Άρτους, με Συνταγή Αλάνθαστη για τους πιο επιτυχημένους Μυρωδάτους και Αφράτους Άρτους που διατηρούνται ολόφρεσκοι για ημέρες!
Πολύ ωραία συνταγή για κέικ με ολόκληρα πορτοκάλια !!!ΥΛΙΚΑ=ΕΚΤΕΛΕΣΗΈβαλα στο μπολ 4 μικρά πορτοκάλια τα δύο ολόκληρα σε κομματάκια και τα άλλα δύο καθαρισμένα από την φλούδα και κομμένα σε κομματάκια! Έριξα μέσα 200 γρ ζάχαρη,200 ml λάδι ελαφρυ,4 αυγά και τα χτύπησα στο ραβδ0 μπλέντερ! Τέλος έριξα 300 γρ αλεύρι,και 20 γρ μπέικιν!