Σούπα κολοκυθάκι βελουτέ με κρέμα ροκφόρ και κρουτόνΝα που ήλθε η ώρα να σας δείξω πως φτιάχνω την αγαπημένη μου σούπα βελουτέ!Υπέροχη και δυναμωτική, αυτή η βελουτέ αποτελεί την "απάντηση" στις δροσερές ημέρες του φθινοπώρου!
Πολύ νόστιμο φαγάκι με ότι λαχανικά υπήρχαν βγήκε το σημερινό !!! Υλικά -Εκτέλεση Εκοψα 2 κολοκυθάκια σε κύβους 2 μελιτζάνες σε κύβους 2 πατάτες σε κύβους 2 καρότα σε ροδέλες λίγο χονδρές Λίγα φύλλα φρέσκο δυόσμο Λίγα κλωναράκια ψιλοκομμένα μαιντανό 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα 1 κουτ σούπας πελτέ 1 μεγάλη ώριμη ντομάτα πατημένη με το χέρι να λιώσει Ελαιόλαδο Αλάτι πιπέρι γλυκιά πάπρικα κουρκουμάς
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου κυλάει με πολλή ζέστη και αυτό που οι περισσότεροι χρειαζόμαστε είναι καλοκαιρινές συνταγές για καθημερινά πιάτα χωρίς πολλά πολλά.
Οι πιο λαχταριστές μελιτζάνες γεμιστές με τυριά, φούρνου, που λιώνουν στο στόμα! Μια καλοκαιρινή συνταγή γεμάτη ελληνικές γεύσεις. Φτιάξτε τες εύκολα με κρέμα τυρί, φέτα ή ό,τι τυρί σου αρέσει!!!Υλικά 2 μελιτζάνες κομμένες σε λεπτές φέτες200 γρ. σάλτσα ντομάτας με βασιλικό200 γρ. κρέμα τυρί50 γρ.
Μάθε πώς να φτιάξεις τον πιο λαχταριστό και νόστιμο μουσακά, βήμα-βήμα με τη συνταγή της γιαγιά μου ❤️ Μάθε πώς να φτιάξεις τον πιο αυθεντικό και νόστιμο μουσακά, βήμα-βήμα, με παραδοσιακή ελληνική συνταγή. Από τις μελιτζάνες μέχρι τον βελούδινο κιμά και την τέλεια μπεσαμέλ, σου δείχνω όλα τα μυστικά για να πετύχεις το αγαπημένο πιάτο της ελληνικής κουζίνας.
Καλό μήνα έστω και αργά και καλή εβδομάδα! Είμαστε πια στην καρδιά του καλοκαιριού και τα ψάρια έχουν την τιμητική τους.Το ότι δεν λατρεύω τα ψάρια είναι γνωστό, ιδιαίτερα σε όσους ακολουθούν αυτό το ημερολόγιο μαγειρικής αλλά κι από τις ελάχιστες συνταγές που έχω με ψάρια.