Jump to Navigation

Άλειμμα σοκολάτας Νο 2-Homemade Chocolate Spread

up
90 users have voted.

Στην φωτογράφιση αυτής της ανάρτησης δυσκολεύτηκα πάρα πολύ, αφού εκτός από άσχημο καιρό είχα και την Χαρά η οποία δεν κρατιόταν να μην βάλει το δαχτυλάκι της μέσα στην σοκολάτα. Πολύ εύκολη εκτέλεση για ένα ακόμα σπιτικό άλειμμα σοκολάτας, το οποίο περιέχει πάλι βούτυρο, αλλά σας υπόσχομαι ότι το επόμενο δεν θα έχει, θα είναι πιο υγιεινό.

Υλικά
500γρ βούτυρο
5 κ.σ. σκόνη κακάο
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (400gr)
140γρ άχνη ζάχαρη
200γρ φουντούκια σε σκόνη

Εκτέλεση

Διάβασε τη συνταγή στο nostimia.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Σοκολατένιο ραβανί πορτοκαλιού, όλο άρωμα!

(oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr)
up
234 users have voted.
Ποιός είπε ότι το ραβανί τρώγεται μόνο με λεμόνι; Ε, λοιπόν, το φάγαμε με πορτοκάλι και σοκολάτα και μείναμε σούπερ ευχαριστημένοι! Δεν έμεινε ψίχουλο!Και καθώς ήταν Καθαρά Δευτέρα κι είχαμε πέσει με τα μούτρα στα θαλασσινά όλη η παρέα, αυτό το γλυκό ήρθε σαν αναπάντεχο κι ευχάριστο επιστέγασμα στον ουρανίσκο μας και στην καρδιά μας.Λίστα για ψώνια100γρ. αλεύρι τ. φαριν απ200γρ. σιμιγδάλι50γρ.

Ζουμερή σοκολατόπιτα... ανεπανάληπτη!

(oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr)
up
628 users have voted.
Δεν υπάρχει! Απλά δεν υπάρχει! Δεν έχω λόγια να σας περιγράψω το μεγαλείο αυτού του επιδορπίου! Γι'αυτό το λόγο να περάσω κατευθείαν στην περίγραφη. Αλλά για μια στιγμή. Δεν είναι δίκαιο. Τόσα και άλλα τόσα λόγια έχω πει για όλες τις συνταγές κι αυτή να την περάσω στο ντούκου; Δεν γίνεται. Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Είναι ένα σοκολατένιο κέικ με φουλ σοκολάτα.

Σοκολατένια τρουφάκια με ρούμι και σιρόπι σφενδάμου-Chocolate walnut truffles scented with rum

(nostimia.blogspot.gr)
up
619 users have voted.
Τον τελευταίο καιρό έχω φτιάξει τόσα τρουφάκια και σοκολατάκια όσα δεν έχω ξανακάνει στα 32 μου χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι περνάω εποχές που κολλάω με κάτι και το φτιάχνω συνέχεια σε διάφορες παραλλαγές Στις ποσότητες της κανέλας, του γαρύφαλλου και του ρούμι κάντε τις παραλλαγές σας ανάλογα με τα γούστα σας. Το καρύδι το θέλω χοντροκομμένο να το νιώθω στο δόντι!!! Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε!

Σοκολατένια βασιλόπιτα κέικ με φρέσκο βούτυρο

(oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr)
up
691 users have voted.
Οι κουραμπιέδες θέλουν φρέσκο βούτυρο για να νοστιμίσουν αλλά ποτέ δεν το χρησιμοποιώ όλο το βαζάκι. Συμβαίνει και σε εσάς; Έτσι φέτος σκέφτηκα να το χρησιμοποιήσω το υπόλοιπο στη συνταγή της βασιλόπιτας μου. Ομολογουμένως έγινε η πιο αρωματική βασιλόπιτα που έφαγα ποτέ και ... τη λάτρεψα! Χώρια που μου έτυχε και το φλουρί. Διπλά κερδισμένη, λοιπόν, για το 2014 και...

Υπέροχη ωμοφαγική τάρτα σοκολάτας για τα γενέθλειά μου!- Scrumptious raw chocolate tart for my birthday!

(nostimia.blogspot.gr)
up
360 users have voted.
Πριν λίγες μέρες έκλεισα τα 32!!!! και έφτιαξα αυτό το γλυκάκι για να τα γιορτάσω. Ένα γλυκό πολύ διαφορετικό από αυτά που έτρωγα 32 χρόνια τώρα. Έχω γυρίσει σελίδα και είμαι πολύ περήφανη για αυτή μου την επιλογή. Αυτό το γλυκό δεν έχει ζάχαρη, δεν έχει βούτυρο. Έχει ωμό μέλι , το οποίο είναι μέλι που δεν έχει υποστεί παστερίωση και δεν έχει φιλτραριστεί.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut