Jump to Navigation

ριζότο alla milanese, με κοτόπουλο

up
419 users have voted.

risotto alla milaneseμεκοτόπουλο photos ερασι τέχνηςπρόκειται γιά ένα νόστιμο φαγητό *,ξεφεύγουμε από τα "συνηθισμένα",σας λέω όμως εκ των προτέρων, ότιχωρίς να είναι δύσκολο στην παρασκευή του, είναι φαγητό κάπως μπελαλίδικο...φυσικά, αυτό γιά μας δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα !κι εμείς άνθρωποι του μπελά είμαστε,μας τραβάν γενικώς οι μπελάδες,άρα δεν υπάρχει πρόβλημα !

Διάβασε τη συνταγή στο amateurdecuisine.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Το αληθινό Κερκυραϊκό Σοφρίτο !

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
430 users have voted.
Η παλαιά συνταγή του Σοφρίτο, της πόλης της Κέρκυρας!photosερασι τέχνηςευχαριστώ την φίλη μου Depy, που μας εμπιστεύθηκε την παλαιά συνταγή της γιαγιάς της,της Barbara' Att...η συνταγή που δίνουμε εδώ, είναι η κλασική συνταγή του Κερκυραϊκού Soffritto !το φαγητό είναι Ενετικής επιρροής (ή προέλευσης) και η ονομασία "soffritto" προέρχεται από το ρήμα "soffriggere"τηγανίζουμε ελαφρά φέτες μοσχάρι σε

συκώτι μοσχαρίσιο ψητό

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
221 users have voted.
αυτήν την πολύ καλή συνταγή γιά   ψητό μοσχαρίσιο συκώτιβρήκα εδώ : http://caruso.gr/telio-sykoti-psito/ακολούθησα την συνταγή με σχολαστική λεπτομέρεια, καθώς συστήνει ο γράφων. το τελικό γευστικό αποτέλεσμα είναι όντως εξαιρετικό. πέρα από τα συνήθη...photosερασι τέχνηςΤο συκώτι, ως τροφή, είναι μάλλον μιά ιδιαίτερη περίπτωση.

Λεμονάτο ψητό κατσαρόλας

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
594 users have voted.
Μοσχαράκι λεμονάτοψητό κατσαρόλας- η συνταγή της μαμάς μου - photosερασι τέχνηςΧρειαζόμαστε :μοσχαράκι κομμένο σε μερίδεςμερικά καρότα1 ξερό κρεμύδι1 σκελίδα σκόρδο1 ματσάκι φρέσκο σέλινολίγο κρασί μιά φρέσκια ντοματούλα (προαιρετικά)λίγο ελαιόλαδοαλατοπίπεροφρέσκο χυμό λεμονιού Σε κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το μοσχάρι.

γιουβαρλάκια σούπα

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
230 users have voted.
γιουβαρλάκια σούπα - αυγολέμονοphotosερασι τέχνης γιουβαρλάκια γιά 6 -7 άτομαθα χρειαστούμε :1 κ.

Ossobuco της Λομβαρδίας με gremolata

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
840 users have voted.
Ossobuco του Μιλάνου-μεγάλο κλασικό της Ιταλικής κουζίνας!- photosερασι τέχνηςγιά να φτιάξουμε το ossobuco χρειαζόμαστε :- μοσχαρίσιο κότσι, με το κόκαλο (osso buco = κόκαλο τρυπημένο) - ξερό κρεμμύδι- καρότα - βούτυρο- κρασί- λίγο αλεύρι- ντομάτες γιά σάλτσα- αλατοπίπερο- ρίγανη - 1 φύλλο δάφνης γιά την gremolata:- ένα ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό- 1-2 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδο- το ξύσμα από 1


Main menu 2

1 | by Dr. Radut