Jump to Navigation

Πατατοκολοκυθοκεφτέδες !!!

up
57 users have voted.
 Απίθανοι τραγανοί πεντανόστιμοι από Σάμο με αγάπη ♥♥ !!!! Υλικα2 πατάτες βρασμένες oxι καλά, και τριμμένeς στον τρίφτη2 κολοκυθάκια τριμμένα χωρίς τα υγρά τους1 κρεμμύδι μεγάλο2 αυγά1 κούπα τυρί φέτα η άλλο τυρί της αρεσκείας σας3 κουτ της σούπας δυόσμοςλίγο αλεύρι1 κουτ του γλυκού μπέικινΑραβοσιτέλαιο Αλάτι κ πιπέριΕκτέλεσηΌλα τα υλικά μαζί  να γίνει χυλός που να στέκεται στο κουτάλι .Παίρνουμε με 2 κουτάλια από το μείγμα για να βγούν  φουσκωτά και στο σχήμα που βλέπετε και τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό αραβοσιτέλαιο!!Gogo Samiou "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Η πιο εύκολη και τραγανή συνταγή για σπιτικές τυροκροκέτες με ελάχιστα υλικά!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
247 users have voted.
Η Καλύτερη Συνταγή για Τυροκροκέτες – Τραγανές Έξω, Λιώνουν Μέσα!!!Η πιο εύκολη και τραγανή συνταγή για σπιτικές τυροκροκέτες με ελάχιστα υλικά! Τέλειες για κάθε τραπέζι ή μάζωξη, αυτές οι τυροκροκέτες λιώνουν στο στόμα και φτιάχνονται σε λίγα λεπτά. Δες πώς να τις κάνεις βήμα-βήμα και εντυπωσίασε τους πάντες!300 γρ. μοτσαρέλα κομμένη σε sticks200 γρ. φρυγανιάαλεύρι γ.ο.χ.3 αυγά1 κ.σ.

Πανεύκολα πολύ νόστιμα Πατατομπουρεκάκια μούρλια !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
714 users have voted, including you.
❤️ Πατατομπουρεκάκια μούρλια !!!ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗ Εβρασα τρεις μεγάλες πατάτες Τις έλιωσα με πιρούνι και πρόσθεσαενα αυγό ,δυο κουταλιές ρεγκάτο ,οχτώ κουταλιές αλεύρι και πιπεράκι ..Αφησα λίγο ψυγείο και μετά έβαλα το μείγμα στον πάγκο και έκοβα με ένα ποτήρι για να γίνουν ίδιο σχήμα και έψησα σε προθερμασμένο φούρνο  180 μέχρι να ροδίσουν ❣️Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Palmira Aristou  

Εύκολοι και λαχταριστοί πατατοκεφτέδες στο Φούρνο!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1145 users have voted.
Εύκολοι και λαχταριστοί πατατοκεφτέδες στο Φούρνο!!!Εύκολοι Πατατοκεφτέδες Φούρνου υγιεινοί χωρίς περιττά λάδια! Αν λατρεύετε τους πατατοκεφτέδες, αλλά σιχαίνεστε το τηγάνισμα, αυτή η συνταγή θα σας λύσει τα χέρια !!!Υλικά:    500 γρ. πατάτες βρασμένες    100 γρ. τυρί κρέμα    1 αυγό μεσαίο    1 κ.σ.

Λαχταριστές πατατοκροκέτες !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1123 users have voted.
 Εύκολες, τραγανές και λαχταριστές πατατοκροκέτες !!!Υλικά:    700 γρ. πατάτες- 70 γρ. φέτα- 1 χούφτα κεφαλοτύρι- 2 αυγά- 2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη- 1 χούφτα δυόσμο- 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο    1 κ.γ. αλάτι- πιπέριΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=DmoQ50R26nQ&t=57s 

Τουρσί μελιτζανάκι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1262 users have voted.
 Ισως το ποιο μπελαλίδικο τουρσί τόσο ως προς την προετοιμασία των υλικών αλλά και ως προς τη διαδικασία και ειδικά στο γέμισμα με το χέρι και στο δέσιμο ένα προς ένα τα μελιτζανάκια.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut