Jump to Navigation

Κουλουράκια τριφτά βουτύρου-βανίλιας

up
55 users have voted.
Γεια σας φίλοι μου!Όπως ανέφερα και στην ομάδα μας στο blog τα κουλουράκια που ετοίμασα για φέτος το Πάσχα...μάλλον δε θα μας φτάσουν (παρ' όλο του ότι η δόση μας έβγαλε σχεδόν 60 κομμάτια). Ήρθαν στο νησί μας πολλοί συγγενείς και φίλοι και τα πεσκέσια μας θα αυξηθούν παρά τα σχέδιά μας...!Γι' αυτό κι εγώ, αποφάσισα να κάνω ακόμη μια δόση για κουλουράκια να συμπληρώσουν τα προηγούμενα. Αυτή τη φορά όμως επέλεξα μια καταπληκτική συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου που πέτυχα στο ένθετο περιοδικό μαγειρικής Cook Book.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο lixoudiesmarifanis.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
4 users have voted.
ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙΧριστός Ανέστη αγαπητοί μου αναγνώστες!Η ημέρα του Πάσχα πέρασε και σε κάποιους από εμάς άφησε στο τραπέζι απομεινάρια από γλυκά, κυρίως τσουρέκια και κουλούρια.

ΔΡΟΣΕΡΟ ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ΑΝΑΝΑΣ / ΤΟΥΡΤΑ ΑΝΑΝΑ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
182 users have voted.
ΔΡΟΣΕΡΟ ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ΑΝΑΝΑΣ / ΤΟΥΡΤΑ ΑΝΑΝΑΈνα γλυκό δροσιστικό για το τραπέζι του Πάσχα!Υλικά: 600ml χυμός ανανά κουτιού 50 γρ.κορν φλάουρ 5 κουτ.σ.

ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
199 users have voted.
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑΜη με παρεξηγήσετε, ανήκω σ'αυτούς που δεν αγαπούν την κλασική μαγειρίτσα και τα "μέρη" κρέατος που αυτή περιέχει.

ΛΑΜΠΡΟΨΩΜΟ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
248 users have voted.
ΛΑΜΠΡΟΨΩΜΟΕυωδιαστό κι αφράτο, τούτο το ψωμί δεν διαφέρει πολύ απ' τις ζύμες που συνήθως κάνουμε για το καθημερινό μας καρβέλι, έχει όμως όλη την λαμπρότητα για να συμπεριληφθεί στο πασχαλινό μας τραπέζι.Ταπεινό σε υλικά, πλούσιο όμως τόσο σε εμφάνιση όσο και σε γεύση! Τα υλικά που θα χρειαστούμε βγάζουν 1  λαμπρόψωμο για 5 άτομα και είναι τα εξής:450 γρ.

ΣΠΙΤΙΚΑ ΣΝΑΚ ΤΥΠΟΥ MIKADO

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
192 users have voted.
ΣΠΙΤΙΚΑ ΣΝΑΚ ΤΥΠΟΥ MIKADOΛατρεμένα σνακ! Τραγανά στικ βουτύρου βουτηγμένα σε σοκολάτα από τη μια πλευρά τους που βουτάνε για...


Main menu 2

1 | by Dr. Radut