Παραδοσιακοί γκιουσλεμέδες της Μυτιλήνης!!!Έγιναν φανταστικοί από το τηγάνι τους άρπαζαν και δεν τους προλάβαινα !!!ΖΥΜΑΡΙΒάζω 1 πακέτο αλεύρι φαρίν απ σε μία λεκάνη,λίγο αλάτι 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο ,2 κουτ σούπας ελαιόλαδο,2 κουτ σούπας ξίδι,και χλιαρό νερό όσο σηκώσει .Το ζυμώνω και το αφήνω να ξεκουραστεί.Ανοίγω το φύλλο με την ματσόβεργα --Εμείς έτσι την λέμε εδώ -- Κόβω το φύλλο