Jump to Navigation

πίτσα

up
932 users have voted.
πίτσα σπιτική !1η ζύμη :1 ποτήρι γάλα χλιαρό1 κύβος φρέσκια μαγιάένας κόμπος ζάχαρηδιαλύω την μαγιά στο χλιαρό γάλα, με την ζάχαρη. προσθέτω 1/2 ποτήρι λάδι, μιά πρέζα αλάτι και 1 αυγό.αλεύρι όσο πάρει, γιά να γίνει μιά ζύμη μαλακή.ζυμώνω και την αφίνω 30' σκεπασμένη, να φουσκώσει λίγο.- με αυτήν την ζύμη, βγαίνουν 2 ταψάκια πίτσα - (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την μισή ζύμη και να βάλουμε την υπόλοιπη στην κατάψυξη, γιά άλλη φορά) 2η ζύμη :σε 1/2 κιλό αλεύρι ανακατεύω 1 φακελλάκι ξηρή μαγιά, μιά πρέζα ζάχαρη, 1 φλυτζανάκι του ελ.
Διάβασε τη συνταγή στο amateurdecuisine.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΑΦΡΑΤΑ ΠΙΤΣΑΚΙΑ // PIZZETTE SOFFICI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
730 users have voted.
ΑΦΡΑΤΑ ΠΙΤΣΑΚΙΑΑυτά τα αφράτα πιτσάκια, είναι και ιδιαίτερα νόστιμα, και φυσικά ... κανείς δεν μπορεί να φάει μόνον ένα!Η συνταγή δεν είναι καινούργια στο Laboratorio, την έχουμε δει ξανά εδώ με φυσικό προζύμι. Τα φτιάξαμε ξανά με μαγιά μπύρας, γιατί εσείς μας το ζητήσατε, και η διαδικασία είναι ακόμη πιο εύκολη και γρήγορη.

ΑΦΡΑΤΑ ΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // PIZZETTE SOFFICISSIME, AL LIEVITO MADRE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
238 users have voted.
ΑΦΡΑΤΑ ΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙΛαχταριστά πιτσάκια με φανταστική ζύμη - αφρό! Εκτός από το φυσικό προζύμι και την πολύωρη ωρίμανση, το μικρό μυστικό της είναι το νερό από την μοτσαρέλα!Βγαίνουν περίπου 18 κομμάτια. Μπορείτε να τα γαρνίρετε με ότι υλικά θέλετε, εγώ προτίμησα να τα κάνω margherita, με λίγη σάλτσα, μοτσαρέλα και ένα φύλλο βασιλικού!

ΠΑΝΤΖΕΡΌΤΙ (ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝΕ) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // PANZEROTTI per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1505 users have voted.
ΠΑΝΤΖΕΡΌΤΙ (ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝΕ)για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΤελευταίο μηνιαίο ραντεβού με την ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare, πριν ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές διακοπές!Σήμερα θα εντρυφήσουμε και πάλι στα νόστιμα μυστικά της παραδοσιακής κουζίνας του ιταλικού Nότου!Δεν είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσουμε στο laboratorio γιά τα παντζερότι (panzerotti)!

ΚΟΎΚΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΥΚΆΝΙΑ ♦♦ CUCULO LUCANO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
515 users have voted.
ΚΟΎΚΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΥΚΆΝΙΑ Διαβάζοντας τον τίτλο, σίγουρα θα σας φάνηκε λίγο ... κινέζικος! Τι στην ευχή μπορεί να είναι το κούκουλο και ποιό εξωτικό μέρος μπορεί να είναι η Λουκάνια...

Η "ΠΑΡΙΖΙΑΝΑ" ♦♦ PARIGINA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
378 users have voted.

  Η "ΠΑΡΙΖΙΑΝΑ"Σημερα θα σας παρουσιασω μια συνταγη που μαλλον δεν θα εχετε ξανακουσει και που ειμαι σιγουρη οτι θα σας ενθουσιασει! Αν μαλιστα αποφασισετε και την φτιαξετε, ειμαι επισης σιγουρη οτι θα την λατρεψετε!Η "παριζιανα" (parigina), αντιθετα με οτι ισως υποπτευτηκατε, μας ερχεται κατ'ευθειαν απο την Ναπολη!



Main menu 2

1 | by Dr. Radut