Jump to Navigation

Πέννες με σάλτσα τόνου

up
111 users have voted.

Υλικά: 

Για 4-6 άτομα500 γραμμάρια πέννες80 γραμμάρια ελαιόλαδο10 γραμμάρια αντζούγια ψιλοκομμένη500 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας20 γραμμάρια κάππαρη 40 γραμμάρια ελιές καλαμών, ψιλοκομμένες100 γραμμάρια νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών500 γραμμάρια τόνος στραγγισμένος150 γραμμάρια τομάτες κονκασέ ψιλοκομμένεςΜαϊντανός ψιλοκομμένοςΚρεμμύδι φρέσκο (το πράσινο μέρος ψιλοκομμένο)

Εύκολο και γρήγορο πιάτο για το μεσημεριανό σας, ταιριάζει πολύ με φρέσκια σαλάτα

Απαιτούμενος χρόνος: 

Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Μπουτάκια κοτόπουλο στο φούρνο με κάστανα

(sidagi.gr)
up
6694 users have voted.
Κοτόπουλο στο φούρνο με κάστανα Εποχιακό και εκλεπτυσμένο γεύμα – ένα αρωματικό και νόστιμο ψητό εμπνευσμένο από μια τέλεια μέρα του φθινοπώρου.

Μακαρονάδα με σουπιές

(sidagi.gr)
up
7066 users have voted, including you.
Αυτή η Μακαρονάδα με σουπιές είναι φανταστική. Είναι εύκολο να την φτιάξετε σε λιγότερο από 1 ώρα και η γεύση είναι νόστιμη! Υπέροχη μακαρονάδα για τους λάτρεις των ζυμαρικών και των θαλασσινών! Πώς να καθαρίσετε τις σουπιές;

Γεμιστά κρεμμύδια με κιμά και ρύζι

(sidagi.gr)
up
7691 users have voted.
Λαχταριστά γεμιστά κρεμμύδια για όλη την οικογένεια με απλά υλικά. Κρεμμύδια; ναι, κρεμμύδια! – είναι πολύ νόστιμο, πιστέψτε με! Μπορεί ωμά να μην είναι τόγευστικά αλλά ψημένα η γεύση τους μειώνεται πολύ, δίνοντάς τους μια ήπια, απαλή γλυκύτητα που είναι το τέλειο πιάτο με μία γευστική γέμιση. Πως να ετοιμάσετε τα κρεμμύδια σας για γέμισμα.

Λεμονάτες μπριζόλες με φασολάκια

(sidagi.gr)
up
17179 users have voted.
Υλικά:  Για 2-4 άτομαΓια τις μπριζόλες4 Μπριζόλες χοιρινές μέτριου πάχους1 χούφτα ρίγανηΑλάτιΛεμόνιΚάρβουναΓια τα φασολάκια4 σκελίδες σκόρδοχυμό από 1 λεμόνιαλάτι, πιπέρι  1 κιλό φρέσκια φασολάκια1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο  Λαχταριστές και ζουμερές μπριζόλες για το μεσημεριανό σας Απαιτούμενος χρόνος: 

Γλώσσα βοδινή με λευκή σως

(sidagi.gr)
up
16033 users have voted.
Υλικά:  Για 4-6 άτομα1 κρεμμύδι ολόκληρο καθαρισμένο1 φύλλο δάφνηςΑλάτι6 κόκκους πιπέρι μαύρο1 γλώσσα βοδινή1 καρότο1 κλωνάρι σέλινολίγο μαϊντανό1 πράσοΓια τη σως1 φλιτζάνι ζωμό από τη γλώσσα στραγγισμένο2 - 3 κουταλιές σούπας λευκό κρασί2 κουταλιές σούπας βούτυρο2 κουταλιές σούπας αλεύρι Πλούσιο σε θρεπτικές αξίες και σε γεύση!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut