Καλή σας μέρα και καλή σας εβδομάδα!!! Εδώ είμαι κι εγώ!!!! Πωπώωωω!!! Δύο μέρες έχω να σας δω και μου λείψατε ...αν και ...οι μέρες ήταν πράγματι γεμάτες!! Ελπίζω να είστε καλά... Δευτέρα σήμερα κι άντε ...καινούργια αρχή!-:))
Υπάρχει άνθρωπος που να μην αγαπάει τα σφολιατίνια; Είτε αλμυρά είτε γλυκά είναι πάντα ένας μικρός πειρασμός έτσι που θρυμματίζονται και λιώνουν στο στόμα ενώ ακούγεται εκείνο το χαρακτηριστικό "κρατς". Εγώ το λατρεύω, εσύ;Αυτά τα σφολιατίνια, όμως, έχουν κάτι παραπάνω. Έχουν ένα κλικ υγιεινό αλλά και εθιστικό. Ποιο είναι αυτό; Μα η γέμισή τους που τα κάνει κορυφαία και είναι ταχίνι με εσπρέσσο.
Ένα μεζεδάκι που θα σου πάρει την καρδιά! Το πέστο πιπεριάς είναι μια αλοιφή γνωστή για τη νοστιμιά της που, προσωπικά, την φτιάχνω ξανά και ξανά γιατί την χρησιμοποιώ πάρα πολύ στην κουζίνα μου. Την προσθέτω σε σάλτσες για μακαρόνια, σε μπρουσκέτες προσθέτοντας από πάνω ρόκα συνοδεύω μπιφτέκια, ψητό κοτόπουλο ή ψάρι.
Αυτού του είδους τα γλυκάκια με τη σφολιάτα και κάποιο άλειμμα, μαρμελάδα ή φρούτο επάνω, με έχουν στοιχειώσει. Ναι, μη γελάς! Ακριβώς όπως το λέω!!! Έχεις σκεφτεί πόσες παραλλαγές μπορεί να έχει ένα τέτοιο σφολιατάκι; Πρώτα πρώτα αλλάζοντας τη γέμιση ή το άλειμμα μεταμορφώνεται, γίνεται άλλο γλυκό κυριολεκτικά. Έπειτα το σχήμα του!