Ένα μεζεδάκι που θα σου πάρει την καρδιά! Το πέστο πιπεριάς είναι μια αλοιφή γνωστή για τη νοστιμιά της που, προσωπικά, την φτιάχνω ξανά και ξανά γιατί την χρησιμοποιώ πάρα πολύ στην κουζίνα μου. Την προσθέτω σε σάλτσες για μακαρόνια, σε μπρουσκέτες προσθέτοντας από πάνω ρόκα συνοδεύω μπιφτέκια, ψητό κοτόπουλο ή ψάρι. Ωστόσο, αυτή τη φορά την χρησιμοποίησα για να γεμίσω ρολίνια σφολιάτας και να φτιάξω μικρά ορεκτικά-μεζεδάκια για μια βραδιά μπύρας με παρέα αλλά και για το σχολικό ταπεράκι.Απλά, γρήγορα και ιδιαίτερα νόστιμα από τη στιγμή που υπάρχει έτοιμο το πέστο.