Υλικά: 
    
            
                    500 γραμμάρια λιγκουίνι1 σκελίδα σκόρδο1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο θυμάρι1 λεμόνι (θα χρησιμοποιήσουμε το χυμό και το ξύσμα του)250 γραμμάρια ασπρομανίταραΠαρμεζάνα τριμμένη1 ½ κουταλάκι της σούπας αλάτιλίγο μαϊντανό ψιλοκομμένοΕλαιόλαδο (50ml)Πιπέρι (φρεσκοτριμμένο)
        
        
Κόβουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες.
      Απαιτούμενος χρόνος: 
    
            
                    15 λεπτά        
        
      Βαθμός δυσκολίας: 
    
            
                    2        
        
read more