Jump to Navigation

Κατσικάκι με πατάτες στο φούρνο

up
306 users have voted.
                            Υλικά --------- 2- 2 ,1/2 κιλά κατσικάκι2 κουταλιές δεντρολίβανο φρέσκο και κομμένο σε κομματάκια2 μέτρια λεμόνια4 σκελίδες σκόρδο250 γρ. ελαιόλαδο( για το κρέας και τις πατάτες)Αλάτι και πιπέρι1, 1/2 κιλό πατάτες200 γρ.
Διάβασε τη συνταγή στο ioccalice.blogspot.com

Σχετικές συνταγές

Μοσχαράκι φρικασέ με μαρούλια

(ioccalice.blogspot.com)
up
122 users have voted.
Υλικά--------Για το αυγολέμονο χυμό από δύο λεμόνια ,ένα αυγό και μιά κούπα απ'τον ζωμό του κρέατοςΓια το φρικασέ1300 γραμμ.

Μοσχαράκι στιφάδο !

(ioccalice.blogspot.com)
up
125 users have voted.
Υλικά--------1300 γραμμ. κρέας χτένι σε κομμάτια1500 γραμμ.

Kρεμμυδοντολμάδες στον φούρνο!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
145 users have voted.
Kρεμμυδοντολμάδες φούρνου είναι ένα εξαιρετικά μερακλίδικο και ενδιαφέρον γεύμα, εμπνευσμένο από τη μεσογειακή κουζίνα!!!Υλικά:6-7 κρεμμύδια μεγάλα500 γρ. κιμά ανάμικτο100 γρ. ρύζι καρολίνα1 πιπεριά πράσινη3-4 κ.σ. μαϊντανό1 κ.σ. πελτέ ντομάτας300 γρ. χυμό ντομάτας1/2 φλ.κ. κρασί κόκκινο1 φλ.κ. ελαιόλαδο1/2 κ.γ.

Κότσια στον φούρνο με πατάτες !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
204 users have voted.
Χοιρινά κότσια στον φούρνο με πατάτες !!!    Υλικά    χοιρινο 1-2 κιλά κότσια    πατατες 6-7 περίπου    Για τη μαρινάδα    αλατι Κατά βούληση    πιπέρι Κατά βούληση    ρίγανη 1-2 κουταλάκια του γλυκού    μουσταρδα 150 γραμμάρια περίπου    σκορδο 1-2 σκελίδες    ελαιολαδο 1 ποτηράκι του κρασιού    λεμονι ΕκτέλεσηΑρχικά παίρνουμε τις πατάτες, τις ξεφλουδίζουμε, τις πλένουμε και τις κόβουμε κυδωνάτες

Το πιο νόστιμο και μαλακό χοιρινό σουβλάκι χωρίς πολλά μπαχαρικά!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
243 users have voted.
Μάθε πως να φτιάξεις τα πιο τέλεια χοιρινά σουβλάκια για την Τσικνοπέμπτη κι όχι μόνο  ..Πλέον κάνω τα χοιρινά σουβλάκια μόνο με αυτόν τον τρόπο! Εύκολα και απλά!Σουβλάκι χοιρινό. Συνταγή για το πιο νόστιμο και μαλακό χοιρινό σουβλάκι χωρίς πολλά μπαχαρικά!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut