Jump to Navigation

Κέικ με κολοκύθα και σαντιγί

up
973 users have voted.
Υλικά:  Για 6-8 άτομαΓια το κέικ με κολοκύθα1 κουταλάκι σόδα2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο τουξύσμα από ένα πορτοκάλι400 γραμμάρια βρασμένη κολοκύθα κίτρινη1/4 κουταλάκι αλάτι1/2 κούπα βούτυρο φρέσκο1/2 κουταλάκι κανέλλα1 κούπα καλαμποκέλαιο1 1/2 κούπα ζάχαρη3 ασπράδια + 3 κροκκάδια αυγού2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερΓια την σαντιγίΜισό κιλό κρέμα γάλακτος30 γραμμάρια ζάχαρη άχνη  Απαλή γεύση με έντονο άρωμα κολοκύθας εσωτερική κρέμα σαντιγί για ένα πλούσιο γλύκισμα Απαιτούμενος χρόνος: 
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Μπακλαβάς με λάδι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
257 users have voted.
 ΥΛΙΚΑΓια ενα ταψί 36 νο θα χρειαστούμε:1μιση κιλό (3 πακέτα) φύλλο Βηρυτού300 γρ. λάδι ΓΕΜΙΣΗ700 γρ. ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα καρύδια φουντούκια)200 γρ.

Λουκουμάδες !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
402 users have voted.
 Βραδινές υπογλυκαιμίες ..Ζεστοί ζεστοί μόλις τους έφτιαξα !!! Οταν θέλεις γλυκάκι η πιο γρήγορη λύση είναι να φτιάξεις Λουκουμάδες !!!!

Αυγοφέτες όνειρο!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1732 users have voted, including you.
 Αυγοφέτες που είναι τόσο απλές αλλά μας αρέσουν πολύ !!!ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗΕίχα μπαγιάτικο ψωμάκι κ το έκοψα σε φέτες .Χτύπησα τρία αυγά με γάλα λίγο αλάτι και βουτάω  μέσα τις φέτες ψωμί .Αμέσως μετά στο τηγάνι .Τηγανίζω από την μία πλευρά κ μετά μόλις πάρει χρώμα γυρίζω κ από την άλλη .Για έτξτρα η\γεύση έβαλα μέλι από πάνω .Εκρ=τέλεση φωτό συνταγή από κ.Sofia Kakosaiou ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ !

Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Νηστίσιμο ΜΙΛΦΕΙΓ Εύκολα Και Γρήγορα!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
2216 users have voted, including you.
Πώς Να Φτιάξεις το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Νηστίσιμο ΜΙΛΦΕΙΓ Εύκολα Και Γρήγορα!!!Ανακαλύψτε τη συνταγή για ένα εύκολο και γευστικό νηστίσιμο μιλφέιγ που μπορείτε να φτιάξετε με λίγα υλικά και χωρίς γαλακτοκομικά ή αυγά! Ιδανικό για τη Σαρακοστή ή για όποιον ακολουθεί νηστεία, αυτό το γλυκό θα εντυπωσιάσει τους πάντες. Μάθετε βήμα-βήμα πώς να το ετοιμάσετε εύκολα και γρήγορα!    ΥΛΙΚΑ280 γρ. ζάχαρη110 γρ.

Φτιάξτε αυτή την υπέροχη, ελαφριά μπουγάτσα χωρίς γαλακτοκομικά σε λιγότερο από 30 λεπτά!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1942 users have voted.
Νηστίσιμη Μπουγάτσα με Κρέμα! ΚΑΛΥΤΕΡΗ και Από Την Κανονική!!!Ανακαλύψτε τη συνταγή για μια εύκολη και νόστιμη νηστίσιμη μπουγάτσα με κρέμα, ιδανική για την περίοδο της νηστείας! Φτιάξτε αυτή την υπέροχη, ελαφριά μπουγάτσα χωρίς γαλακτοκομικά σε λιγότερο από 30 λεπτά και εντυπωσιάστε όλους με την τέλεια γεύση της. Ιδανική για γιορτές και καθημερινές απολαύσεις!450 γρ. φύλλο κρούστας250 γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut