ΕΥΚΟΛΟ ΨΩΜΙ ΣΤΟ AIR FRYER Σήμερα γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Ψωμιού, και τι πιο ταιριαστό από ακόμη μια συνταγή για σπιτικό ψωμάκι, γιατί όταν το ψωμάκι το φτιάχνεις μόνος σου, μπορείς να ελέγξεις την ποιότητα της πρώτης ύλης, αλλά είναι και μία διαδικασία από την οποία σίγουρα αντλείς μία μικρή χαρά! Για πάνω από 10 χρόνια το ψωμί μας πλέον το φτιάχνω μόνη μου στο σπίτι. Όσο δούλευα ο ελεύθερος χρόνος ήταν ανύπαρκτος, και για το ψωμί μας είχα βολευτεί με τον αρτοπαρασκευαστή.