Jump to Navigation

Γεμιστές πιπεριές με καγιανά στο φούρνο !!!

up
113 users have voted.
Καλοκαρινό φαγητό στο τσακ  μπαμ!!!Υλικά--οι ποσότες είναι ανάλογα με τα άτομα που θα φάνε .Αυγά μανιτάριακρεμμύδιντομάτες ώριμες τριμμένες στον τρίφτηπιπεριές κέρατοαλάτι-πιπέριΤι κάνουμεΠλένουμε και αδειάζουμε τις πιπεριές από τα σποράκια ανοίγοντας από επάνω στο κοτσάνι.Με ελάχιστο λάδι περασμένες τις ψήνουμε στον αέρα να μαλακώσουν όχι να λιώσουν προσοχή για να μπορούμε να τις γεμίσουμε εύκολα.Βάζουμε στο τηγάνι τις τριμμένες ντομάτες και μαγειρεύουμε μέχρι να πιούν όλα τα υγρά τουςΡίχνουμε λαδάκι και μαζί το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τα ψιλοκομμένα μανιτάρια μαγειρεύουμε για λίγο και μετά
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Ομελέτα με μανιτάρια !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
4 users have voted, including you.
  Ενα γεύμα που φτιάχνω συχνά για πρωινό ή μεσημεριανό αλλά κ βραδινό !!! Ομελέτα με μανιτάρια που ετοιμάζετε στο λεπτό είναι πολύ γευστική και χορταίνεις !! ΥΛΙΚΑ 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 4 αυγά αλάτι πιπέρι λίγο ελαιόλαδο λίγο τριμμένο γκούντα 4 μανιτάρια κομμένα σε φετάκια,. ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζουμε  στο τηγάνι λίγο ελαιόλαδο να ζεσταθεί . Χτυπάμε τα αυγά να αφρατέψουν κ ρίχνουμε αλατοπίπερο.

Πως να βάψετε κόκκινα ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ αυγά με φυσικό τρόπο!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
152 users have voted.
Πως να βάψετε κόκκινα ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ αυγά με φυσικό τρόπο (ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ)Πασχαλινά αυγά. Μάθετε πως να βάφετε σωστά τα αυγά για το Πάσχα με φυσικό τρόπο.

Γεμιστά ρολάκια αυγόφετας παναρισμένα σε νιφάδες καλαμποκιού

(tantekiki.blogspot.gr)
up
351 users have voted.
Καλή χρονιά με υγεία και κάθε καλό για όλους και τον καθένα χωριστά! Η πρώτη συνταγή του 2025 ήθελα να είναι ένα καλωσόρισμα ιδιαίτερο, γλυκό και νόστιμο κι έτσι βλέπετε αυτή τη συνταγή!Ιδανικές για πρωινό αλλά και για κολατσιό οι αυγόφετες.

Σπαράγγια ομελέτα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
333 users have voted.
 Μερίδες: 2 6 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα με λίγο αλατοπίπερο 8 πράσινα σπαράγγια Λίγο ελαιόλαδο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια σε λεπτές φέτες Κόβουμε τις σκληρές άκρες των σπαραγγιών. Ξεφλουδίζουμε το υπόλοιπο  (ξεφλουδιστήρι πατάτας) για να απομακρύνουμε τις ίνες, χωρίς να πειράξουμε τις κορυφές.

Ομελέτα Ποντιακή !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
438 users have voted.
Ομελέτα όπως την έμαθα από τη γιαγιά μου. Καταγόταν από χωριό της Τραπεζούντας.ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗΒράζω πατάτες με τη φλούδα σε νερό με χοντρό αλάτι. Να είναι κομμένες για να βράσουν γρήγορα & να τραβήξουν το αλάτι. Τις καθαρίζω , ρίχνω τα κομμάτια σε τηγάνι με λάδι και ελάχιστο βούτυρο, τα σπάζω με το πιρούνι και τα γυρίζω μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτω ελάχιστο αφυδατωμένο κρεμμύδι.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut