Ήταν μεγάλη πρόκληση να δημιουργήσω μία συνταγή για Quiche Lorraine. Γιατί; Πρώτον, είχα φάει μόνο 2 φορές στη ζωή μου και ομολογουμένως δεν είχα ενθουσιαστεί. Δεύτερον, έπρεπε να φτιάξω χειροποίητη βουτυράτη ζύμη που δεν είχα ξανακάνει ποτέ μου. Τρίτον, έπρεπε να σκεφτώ μια συνταγή για Quiche Lorraine, που δεν είχα ξαναφάει και που δεν είχα ξαναφτιάξει, η οποία θα είναι πρωτότυπη και μοναδική!
Και ιδού το οπτικοποιημένο γευστικό μου αποτέλεσμα! Χοιρινό, μπαχαρικά και μυρωδικά, και ένα μυστικό ελληνικό τυρί.
Λίστα για ψώνια