Jump to Navigation

Φοκάτσια αλά ιταλικά (Focaccia alla Genovese)

up
426 users have voted.
660γρ. αλεύρι μπλε25γρ. μαγιά φρέσκια440γρ. νερό σε θερμοκρασία περιβάλλοντος1κ.σ. μέλι1κ.σ. ζάχαρη1 κ.γλ. αλάτι χοντρό50γρ. ελαιόλαδομίγμα  50γρ. λάδι και 50γρ. νερό ο,τ ι μυρωδικό θέλετε, εάν θέλετεΑρχικά αναμειγνύουμε το αλεύρι με τη μαγιά και προσθέτουμε σιγά σιγά το νερό.
Διάβασε τη συνταγή στο oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Στριφτάρια με μανιτάρια Porcini σε σκορδάτη σάλτσα

(oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr)
up
1791 users have voted.
Σιγά μην έχετε ξανακούσει για στριφτάρια με μανιτάρια Porcini! Ζυμαρικά με καρότο έχουμε ακούσει, ζυμαρικά με σπανάκι, επίσης, αλλά με μανιτάρια; Ποτέ; Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να διευρύνετε τις γευστικές σας γνώσεις και να τις εμπλουτίσετε με ζυμαρικά με γεύσεις πέρα από τα καθιερωμένα. Στριφτάρια με μανιτάρια porcini, τα μαγείρεψα, τα γεύτηκα, τα απόλαυση και σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα!

Αλμυρές φωλίτσες σφολιάτας με ύφος μεγάλου σεφ!

(oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr)
up
1003 users have voted.
Εύκολα, γρήγορα, οικονομικά, εντυπωσιακά και γευστικά είναι το μότο της εποχής για το φαγητό μέσα και έξω από το σπίτι. Και πολύ περισσότερο μέσα στο σπίτι όταν μιλάμε για παιδιά και εργαζόμενους γονείς! Χτες έφυγα νωρίς από τη δουλειά, μη φανταστείτε, στις 7 πάτησα το πόδι μου στο σπίτι, και είπα να κανακέψω λίγο τα παιδάκια μου ετοιμάζοντας κάτι διαφορετικό και ιντριγκαδόρικο.

Μανιτάρια πλευρώτους τηγανιτά.. Απλά!

(oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr)
up
1339 users have voted.
Τα πρωτοδοκίμασα ένα Πάσχα πριν από μερικά χρόνια στην Κρήτη. Θυμάμαι ήταν μεσημέρι, Πάσχα ανοιξιάτικο στο φουλ, Μεγαλοβδομάδα και έπρεπε παραδοσιακά να νηστέψουμε...

Γιαουρτένια καροτοσαλάτα... όλο δροσιά!

(oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr)
up
1915 users have voted.
Η καροτοσαλάτα είναι ένα άριστο συνοδευτικό για την κρεατοφαγία και ειδικά για την κρεατοφαγία του Πάσχα που είναι αναπόφευκτη.Προέκυψε έτσι ξαφνικά ένα μεσημέρι όπου ανοίγω το ψυγείο και... τι να δω; Τίποτα! Ακριβώς. Δεν είδα τίποτα.

Φιογκάκια με σκορδάτη σάλτσα μανιταριών και ντοματίνια

(oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr)
up
718 users have voted.
Μανιτάρια, μανιτάρια και ξανά μανιτάρια! Τα λατρεύω! Εσείς! Αν τα λατρεύετε κι εσείς τότε θα λατρέψετε αυτή τη συνταγή και δεν θα χάνετε ευκαιρία για να την ετοιμάσετε. Λίστα για ψώνια1 συσκευασία φιογκάκια30 τμχ. μανιτάρια καφέ ψιλοκομμένα3-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 2-3 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο10 τοματίνια κομμένα στη μέση500ml κρέμα γάλακτος για ζυμαρικά150 γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut