Jump to Navigation

CHEESECAKE POPS

up
60 users have voted.

Σας έχει μείνει κέικ που έχει αρχίσει να μπαγιατεύει? μην ανησυχείτε καθόλου, γιατί σήμερα σας έχω σούπερ συνταγή μεταποίησης με την προσθήκη δυο μόνο υλικών! αρχίσατε τώρα να πειραματίζεστε με την κουζίνα και δεν ξέρετε να φτιάχνετε κέικ βανίλια? κανένα πρόβλημα, και γι'αυτό σας έχουμε λύση. τώρα θα μου πεις: "αφού κάνεις διατροφή ρε Καραμήτρο!" ε εντάξει, αφού είχε ξεμείνει κέικ της μάνας μου, να το αφήσω να πεταχτεί και να πάει χαμένο?? JAMAIS!! είναι κατά των αρχών μου!! άλλωστε όπως έχουμε ξαναπεί μια γλυκιά μπουκίτσα που και που κάθε άλλο παρά κακό κάνει.

Διάβασε τη συνταγή στο thatseat.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΚΜΕΚ ΚΑΝΤΑΪΦΙ // YALANZI EKMEK KADAIF

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
857 users have voted.
ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΚΜΕΚ ΚΑΝΤΑΪΦΙΕκμέκ κανταϊφι, αγαπημένο μαμαδίστικο γλυκάκι, με καταγωγή από την πολίτικη κουζίνα.Στην Τουρκία, το εκμέκ το φτιάχνουν συνήθως με μία έτοιμη βάση ζύμης με μαγιά, την οποία μουλιάζουν καλά μέσα σε σιρόπι καραμέλας και μετα την γαρνίρουν με καϊμάκι και ίσως λίγη σαντιγί ή παγωτό.

"ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ" BLACK FOREST // "TIRAMISÙ" FORESTA NERA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
433 users have voted.
"ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ" BLACK FORESTΤο καλοκαίρι θέλει γλυκάκια εύκολα, χωρίς φούρνο και χωρίς πολλά κατσαρολικά!Κινούμενοι σε αυτή την φιλοσοφία, σήμερα ετοιμάσαμε ακόμη μία παραλλαγή του τιραμισού, με έμπνευση από την γνωστή τούρτα black forest, που έχει βασικά συστατικά τα κεράσια, την σοκολάτα και την σαντιγί!

ΧΟΥΡΜΑΔΟΤΟΥΡΤΑ // TORTA AI DATTERI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
746 users have voted.
ΧΟΥΡΜΑΔΟΤΟΥΡΤΑ Χουρμαδότουρτα, ένα γλυκάκι που οι παλαιότερες νοικοκυρές σίγουρα θα γνωρίζουν, αφού ήταν στην μόδα την δεκαετία του '80. Οι θεσσαλονικείς που τριγυρνούσαν στο κέντρο ίσως να θυμούνται την χουρμαδότουρτα στον Μανδραγόρα από τα χέρια της Μάγδας ..Η συνταγή απλή, ένα μπισκότο ντακουάζ (τι είναι αυτό?

ΜΠΙΑΝΚΟΜΑΝΤΖΆΡΕ, ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΟ ΖΕΛΕ ΜΕ ΓΑΛΑ // BIANCOMANGIARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
2035 users have voted.
ΜΠΙΑΝΚΟΜΑΝΤΖΆΡΕ, ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΟ ΖΕΛΕ ΜΕ ΓΑΛΑΤο μπιανκομαντζάρε (biancomangiare) είναι ένα κλασσικό ιταλικό κρεμώδες γλυκάκι, απο αυτά που ονομάζουν "γλυκό του κουταλιού", αναγνωρισμένο ως "παραδοσιακό ιταλικό αγροτοδιατροφικό προϊον"(Prodotto agroalimentare tradizionale - PAT) ιδιαίτερα δημοφιλές στην Σικελία και την Σαρδηνία.

ΔΡΟΣΕΡΟ ΖΕΛΕ ΚΑΦΕ // GELO DI CAFFÈ

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
891 users have voted.
ΔΡΟΣΕΡΟ ΖΕΛΕ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑΔεν είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσουμε στο Laboratorio για τα δροσερά ζελέ της σιτσιλιάνικης παραδοσιακής κουζίνας! Γλυκάκια που γίνονται γρήγορα, εύκολα και πολύ οικονομικά, και αποτελούν ένα εξαιρετικό επιδόρπιο για τα καλοκαιρινά μας τραπέζια!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut