Jump to Navigation

ΦΕΤΑ ΨΗΤΗ ♦♦ FETA AL CARTOCCIO

up
66 users have voted.

ΦΕΤΑ ΨΗΤΗΤο πιο απλο αλλα και το πιο νοστιμο ορεκτικο!Υλικα : φετα,           ντοματα,           καυτερη πιπερια ή μπουκοβο,           εξτρα παρθενο ελαιολαδο,           ριγανη.Προετοιμασια : Κοψτε ενα κομματι αλουμινοχαρτο. Βαλτε επανω ενα κομματι φετας, παχους περιπου 1 εκ.. Καλυψτε με 2-3 μαλλον λεπτες φετες ντοματας και προθεστε την καυτερη πιπερια ή μπουκοβο.

Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΜΠΑΤΖΙΝΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ // TORTA DI ZUCCHINE E FORMAGGIO FETA (BAZI'NA)

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
353 users have voted.
 ΜΠΑΤΖΙΝΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑΤην μπατζίνα, την έχουμε ξαναφτιάξει - πολλάκις!! - στην πιό απλή της μορφή (δες συνταγή εδώ), όμως τώρα που βγήκαν ωραία, ντόπια κολοκυθάκια είπαμε να την δοκιμάσουμε και στην δεύτερη πιό δημοφιλή παραλλαγή της! Tip!

ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΙΑ ΚΥΘΗΡΩΝ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // FETTE BISCOTTATE RUSTICHE ALL' OLIO DI OLIVA, SESAMO E LIEVITO MADRE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
357 users have voted.
ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΙΑ ΚΥΘΗΡΩΝ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Σήμερα έχω την μεγάλη χαρά να μοιραστώ σας μια πολύ πολύ αγαπημένη συνταγή, που την φτιάχνω πολύ συχνά τα τελευταία 2 χρόνια.

ΚΟΥΛΟΥΡΙ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) // KOULOURI, LA TRADIZIONALE CIAMBELLINA AL SESAMO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
145 users have voted.
ΚΟΥΛΟΥΡΙ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)Κουλούρι Θεσσαλονίκης για όσους δεν είναι θεσσαλονικείς, και απλά "κουλούρι" για εμάς που μεγαλώσαμε και ζούμε στην συμπρωτεύουσα!

ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΜΕ ΨΩΜΙ // SALSA ALL' AGLIO TTRADIZIONALE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
277 users have voted.
ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΜΕ ΨΩΜΙΗ κλασσική σκορδαλιά που έφτιαχναν η μαμά μου και η γιαγιά μου ...Αυξομειώνοντας την ποσότητα του σκόρδου, μπορείτε να την κάνετε περισσότερο ή λιγότερο δυνατή ανάλογα με το γούστο σας. Βαθμός δυσκολίας συνταγής : εύκοληΥλικά : 5 σκελίδες σκόρδο,                300 gr ψίχα από μπαγιάτικο ψωμί,                1 φλ.

ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // TSOUREKI (TRECCIA BRIOCHE) AL LIEVITO MADRE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
95 users have voted.
ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙΤο τέλειο τσουρέκι με φυσικό προζύμι, αφράτο και κορδονάτο!Οι περισσότεροι νομίζουν ότι το φυσικό προζύμι χρησιμοποιείται μόνο για να φτιάχνουμε ψωμί, είναι όμως κατάλληλο για όλα τα παρασκευάσματα που φτιάχνονται με μαγιά μπύρας και δίνει προϊόντα με πολύ καλύτερες οργανοληπτικές ιδιότητες, απ΄οτι η συνηθισμένη μαγιά.Τσουρέκια με φυσικό προζύμι έχουμε ξαναφτιάξει στο la


Main menu 2

1 | by Dr. Radut