Jump to Navigation

Τρούφες με μπαχαρικά

up
46 users have voted.
Τρουφίτσες γλυκιές, τρουφίτσες λαχταριστές!!Τις ετοιμάσαμε για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, για να γλυκάνουμε εσάς αρχικά.Εσείς με την σειρά σας μπορείτε να τις φτιάξετε και να τις προσφέρετε στον δικό σας Βαλεντίνο!Φτιάχνονται χωρίς δυσκολία και αρωματίζονται με ωραία μπαχαρικά. Αυτά τα μπαχαρικά, είναι που δίνουν το ξεχωριστό άρωμα και την γεύση στις μικρές αυτές λιχουδιές!Έχουμε συνδέσει την χρήση των μπαχαρικών με τις αλμυρές συνταγές. Όμως δένουν τόσο ωραία με την σοκολάτα. Οι ποσότητές τους άλλωστε, είναι μικρές. Μετατρέπουν όμως μια απλή, σοκολατένια τρουφίτσα σε απόλαυση!
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Θεϊκό Γαλακτομπούρεκο !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
35 users have voted, including you.
 Γαλακτομπούρεκο απλά Θεϊκό !!!Αρωματικό με πολύ ωραία βελούδινη απαλή κρέμα !!

Σοκολατάκια με κεράσι και μόνο 4 υλικά!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
195 users have voted.
Εύκολα σοκολατάκια με κεράσι και μόνο 4 υλικά!!! Εύκολα σοκολατάκια με ολόκληρο κεράσι και μόνο 4 υλικά!!! Είμαι σίγουρη ότι δεν θα μπορέσετε να φάτε μόνο ένα!!!   Υλικά-18 κεράσια απο γλυκό του κουταλιού-16 μπισκότα oreo-100gr τυρί κρέμα-250gr σοκολάτα κουβερτούρα 54% κακάο  για το στόλισμα-50gr λευκή σοκολάτα -πολύχρωμη τρούφαΔείτε την εκτέλεση εδώ -- https://www.youtube.com/watch?v=MisAZn6yUEk 

Πασπαλάδες τα Φθινοπωρινά Μελομακάρονα της Λέσβου γεμάτα Αρώματα και Γεύση και χωρίς ίχνος Ζάχαρης!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
197 users have voted.
Πασπαλάδες τα Φθινοπωρινά Μελομακάρονα της Λέσβου γεμάτα Αρώματα και Γεύση και χωρίς ίχνος Ζάχαρης!!Οι Πασπαλάδες είναι τοπικό Παραδοσιακό Γλυκό της Λέσβου με που γίνονται με Βράσμα όπως το λέμε εδω η αλλιώς Πετιμέζι Σύκου. Με μελένια Υφή, Αρωματικά μπαχαρικά και μοναδική Γεύση που θυμίζει γιορτές και οικογενειακά τραπέζια!!

Εύκολο και αγαπημένο γλυκό μπακλαβάς με παγωτό κανέλα!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
2263 users have voted, including you.
 Εύκολος μπακλαβάς με παγωτό κανέλα!!!Ενα εύκολο και αγαπημένο γλυκό που το καλοκαίρι μπορούμε να το συνδυάσουμε με ένα επίσης εύκολο παγωτό κανέλα!!!   Υλικά για τον μπακλαβά-450gr φύλλο κρούστας-400gr καρύδια χοντροαλεσμένα-1κτσ κανέλα-1κτγ γαρύφαλο-250gr βούτυρο για το σιρόπι-500gr ζάχαρη-250ml νερό -2 φλούδες από λεμόνι Για το παγωτό-500ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά-1 ζαχαρούχο γάλα-1 βανίλια -

Δροσερή Λεμονόπιτα με Κρέμα Βανίλιας!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
3723 users have voted, including you.
Ονειρική και Συγκλονιστικά Πεντανόστιμη Λεμονόπιτα με Κρέμα Βανίλιας Βελουδινη Ψυγείου φυσικά, τόσο μα τόσο ανάλαφρο Γλυκάκι. Σας το έφτιαξα με την πιο εύκολη διαδικασία ώστε να μην σας δυσκολέψει καθόλου!! Ιδανικό γλύκισμα για τραπέζια, Γενέθλια κλπ. Πραγματικά η ωραιότερη Λεμονόπιτα που έχετε Δοκιμάσει ποτέ!!!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut