Jump to Navigation

ΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑ

up
731 users have voted.
ΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑΜια απόλυτα γευστική και δροσιστική πρόταση για τούρτα φράουλα, δροσιστική και ανάλαφρη με υλικά "έκπληξη".Δοκιμάστε τη μετά από ένα πλούσιο γεύμα ή τούρτα γενεθλίων!Υπέροχη παραγωγικά πρόταση για γλυκό ψυγείου!Υλικά για στρογγυλό τσέρκι 27εκ.Για τη βάση: 1 και 1/2 πακέτου μπισκότα σαβαγιάρ γάλα για το ράντισμα Για την κρέμα:1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 1 κονσέρβα φυτική σαντιγί 1 κάψουλα βανίλια 6-7 φράουλες κομμένες σε χοντρά κομμάτια Για το γλάσο φράουλα:300γρ. σιρόπι παγωτού με γεύση φράουλα (όχι με κομμάτια φρούτων ή έξτρα χυμό φρούτου, αλλά ένα άλλο φθηνό σιρόπι)50γρ.
Διάβασε τη συνταγή στο lixoudiesmarifanis.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Γλυκό Ψυγείου με 5 ΜΟΝΟ υλικά (Γλυκό Ψυγείου Εκλέρ) !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
16 users have voted, including you.
Πανεύκολο Γλυκό Ψυγείου με 5 ΜΟΝΟ υλικά (Γλυκό Ψυγείου Εκλέρ) !!!Το δοκίμασα μια φορά και από τότε το φτιάχνω συνέχεια. Το καλύτερο Γλυκό Ψυγείου που υπάρχει.

Σοκολατένιος κορμός τιραμισού bitter, με μπισκότα

(tantekiki.blogspot.gr)
up
96 users have voted, including you.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!Τον Αύγουστο, είχαμε τα γενέθλια της μαμάς και γιαγιάς. Ψάχνοντας, λοιπόν, για ένα γλυκό εύκολο, γρήγορο αλλά νόστιμο βρήκα στον Γαστρονόμο το μπισκοτογλυκό που βλέπεις στη φωτογραφία. Είναι από εκείνα που γίνονται σε χρόνο ρεκόρ αλλά η νοστιμιά τους περισσεύει. Γλυκά μαμαδίστικα, γεμάτα αναμνήσεις, με τη δροσιά των παιδικών και εφηβικών μας χρόνων να τα έχει σημαδέψει.

Ενα πολύ ωραίο γλυκό με μερέντα και μπισκότα πτι μπερ!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
127 users have voted.
 Εύκολο γλυκό με πραλίνα φουντουκιού και μπισκότα!!!Ενα πολύ ωραίο γλυκό με μερέντα και μπισκότα πτι μπερ!! Είμαι σίγουρη ότι τα μικρά και μεγάλα μας παιδιά θα το λατρέψουν!!!  Υλικά-1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ-400gr πραλίνα φουντουκιού -1 ζαχαρούχο γάλα -500ml κρέμα γάλακτος 35% για σαντιγί-50gr αμύγδαλα ωμά-90ml γάλαΔείτε την εκτέλεση σε βίντεο εδώ -- https://www.youtube.com/watch?v=ouiF9BMkI4s

Εύκολο και δροσερό γιαουρτογλυκό με ανανά με λίγα υλικά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
120 users have voted.
Εύκολο γιαουρτογλυκό με ανανά!!!Ενα εύκολο και δροσερό γλυκό με λίγα υλικά που δεν χρειάζεται ούτε μίξερ!!  Υλικά-150gr μπισκότα σαβαγιάρ-340gr ανανά σε κονσέρβα-500gr γιαούρτι στραγγιστό-500ml κρέμα γάλακτος έτοιμη σαντιγί Η εκτέλεση σε βίντεο εδώ -- https://www.youtube.com/watch?v=sNKl6egY-Ms 

Παγωμένη κρέμα/σορμπέ μάνγκο με 3+1 υλικά

(tantekiki.blogspot.gr)
up
332 users have voted.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Παγωμένη κρέμα την λέω εγώ αλλά, εσύ μπορείς να την πεις και σορμπέ αν πολτοποιήσεις γρήγορα τους κατακίτρινους παγωμένους κύβους από το απίστευτα δροσιστικό μάνγκο. Κι αν προσθέσεις λίγη μαρμελάδα κόκκινων φρούτων (χωρίς ζάχαρη) και μερικά μύρτιλλα έχεις φτιάξει μια υπέροχη, φρουτένια νοστιμιά.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut