Jump to Navigation

Τηγανίτες πατάτας

up
339 users have voted.

Διαφορετικές, πεντανόστιμες και εύκολες στην παρασκευή τους τηγανίτες από πατάτα. Εξαιρετικό συνοδευτικό παντός είδους κρεατικών!Related Posts

Τηγανίτες
Τηγανίτες αφράτες
Τηγανίτες με μπανάνα και σοκολάτα

Διάβασε τη συνταγή στο syntages.matia.gr

Σχετικές συνταγές

Γίγαντες ογκραντεν. Σκέτη απόλαυση!!!!

(syntagesmamas.blogspot.gr)
up
1077 users have voted.
Η μαμά Χρύσα προτείνει: Γίγαντες Ογκραντεν        Οι γίγαντες είναι τα καλύτερα φασόλια όλων των κατηγοριών. Ο καρπός είναι μεγάλος σε σχήμα κουκιών και θα πρέπει να είναι φρέσκοι, λευκοί και καθαροί.

Γίγαντες ογκραντεν. Σκέτη απόλαυση!!!!

(syntagesmamas.blogspot.gr)
up
827 users have voted.
Η μαμά Χρύσα προτείνει: Γίγαντες Ογκραντεν        Οι γίγαντες είναι τα καλύτερα φασόλια όλων των κατηγοριών. Ο καρπός είναι μεγάλος σε σχήμα κουκιών και θα πρέπει να είναι φρέσκοι, λευκοί και καθαροί.

Σπαράγγια ομελέτα! Απολαυστική γεύση

(syntagesmamas.blogspot.gr)
up
749 users have voted.
Η μαμά Χρύσα προτείνει:         Τα ταπεινά σπαράγγια με τις φαρμακευτικές ιδιότητες θα τα βρούμε από τον Μάρτη ως τον Μάη να φυτρώνουν στην εξοχή σε ακαλλιέργητες περιοχές κοντά σε ποτάμια, ρυάκια, όχτους, ή ελαιόδεντρα. Τα καλλιεργούν όμως στη Μακεδονία και στη Θράκη.        Τα άγρια σπαράγγια της εξοχής έχουν πράσινο σκούρο χρώμα.

Σπαράγγια ομελέτα! Απολαυστική γεύση

(syntagesmamas.blogspot.gr)
up
739 users have voted.
Η μαμά Χρύσα προτείνει:         Τα ταπεινά σπαράγγια με τις φαρμακευτικές ιδιότητες θα τα βρούμε από τον Μάρτη ως τον Μάη να φυτρώνουν στην εξοχή σε ακαλλιέργητες περιοχές κοντά σε ποτάμια, ρυάκια, όχτους, ή ελαιόδεντρα. Τα καλλιεργούν όμως στη Μακεδονία και στη Θράκη.        Τα άγρια σπαράγγια της εξοχής έχουν πράσινο σκούρο χρώμα.

Φουρτάλια η Ανδριώτικη συνταγή

(syntagesmamas.blogspot.gr)
up
535 users have voted.
Αυγά και πατάτες! Τόσο απλό, αλλά και τόσο άγνωστος ο τρόπος παρασκευής γιατί το σημαντικό σ΄αυτή τη συνταγή παίζουν ρόλο τα Ανδριώτικα λουκάνικα που δεν τα βρίσκεις στο εμπόριο.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut