Jump to Navigation

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΡΙΚΟΤΤΑ ♦♦ CROSTATA ZUCCA E RICOTTA

up
16 users have voted.

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΡΙΚΟΤΤΑΘα μπορουσα να την ονομασω και cheesecake, αλλα επειδη η δικη μου προσεγγιση στην κουζινα ειναι απο Ιταλια μερια, προτιμω να την πω ταρτα, ιταλιστι κροστάτα. Μου προεκυψε εντελως απρογραμματιστα και ειναι αποκλειστικα δικης μου επινοησης, τοσο ως προς τα υλικα, οσο και ως προς την συνθεση. Πρωτα απ'ολα ειχα μια ποσοτητα ρικοττας που επρεπε να καταναλωθει αμεσα και επειτα, ηθελα οπωσηποτε να φτιαξω μια γλυκεια ταρτα με κολοκυθα.

Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΤΟΥΡΤΑ ΣΕΜΙΦΡΕΝΤΟ ΑΡΜΕΝΟΒΙΛ // TORTA SEMIFREDDO ARMENOVILLE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
16 users have voted.
ΤΟΥΡΤΑ ΣΕΜΙΦΡΕΝΤΟ ΑΡΜΕΝΟΒΙΛΜε την ευκαιρία της ονομαστικής μου εορτής, και μετά από πολλούς μήνες μαγειρικής αδράνειας, ήθελα να παρουσιάσω μία διαφορετική τούρτα. Η ιδέα προέκυψε καθώς ετοιμαζόμουν να φτιάξω το κλασσικό, αγαπημένο μας σεμιφρέντο αρμενοβίλ (συνταγή εδώ), και προβληματιζόμουν αν μπορούσα να το παρουσιάσω σε πιο γιορτινή παραλλαγή.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ // TORTA DI FORMAGGIO "PRIMAVERA" IN PASTA FILLO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
37 users have voted.
ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑΤην Δευτέρα του Πάσχα είχα όρεξη για πιτούλα, που ομολογυμένως είχα πολύ καιρό να φτιάξω... Από την έμπνευση της στιγμής προέκυψε μία τυρόπιτα, εμπλουτισμένη με φρέσκα μυρωδικά της εποχής, που την βάφτισα "η ανοιξιάτικη τυρόπιτα"!Δόση : για 4 άτομαΒαθμός δυσκολίας συνταγής : εύκοληΥλικά : 1/2 δόση τραγανό σπιτικό φύλλο για πίτες,                περίπου 1 φλ.

ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ // SPEZZATINO DI MAIALE CON PORRI E PRUGNE SECCHE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
165 users have voted.
ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑΗ κλασσική πρασο-τηγανιά εμπλουτίζεται σε γεύση και αρώματα, με την προσθήκη των δαμάσκηνων!

ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ ΚΑΙ ΜΗΛΑ // CROSTATA MORBIDA CON MELE E CREMA PASTICCERA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
172 users have voted.
ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ ΚΑΙ ΜΗΛΑΜας είχα λείψει οι μηλόπιτες και τώρα που έχει και πάλι φρέσκα και λαχταριστά μηλαράκια, συνεχίζουμε να δοκιμάζουμε νέες συνταγές!Η συνταγή που σας παρουσιάζω σήμερα, δημιουργήθηκε ως παραλλαγή στην κλασσική πάστα φλώρα.

ΤΣΙΖΚΕΪΚ ΜΟΧΙΤΟ // CHEESECAKE MOJITO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
107 users have voted.
ΤΣΙΖΚΕΪΚ ΜΟΧΙΤΟΤο καλοκαίρι του 2019 θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε τιμητικά και "το καλοκαίρι του τσίζκεικ", το οποίο φέτος αποδείχτηκε το αγαπημένο μας γλυκό, καθώς, όπως είπαμε και σε άλλη ανάρτηση, εξ' αιτίας της υπερβολικής και συνεχόμενης ζέστης, η χρήση του φούρνου ήταν σχεδόν απαγορευτική. Ετσι αναγκαστικά προσανατολίστηκα στο να φτιάχνω γλυκά που δεν θέλουν ψήσιμο ή μαγείρεμα.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut