Jump to Navigation

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΡΙΚΟΤΤΑ ♦♦ CROSTATA ZUCCA E RICOTTA

up
44 users have voted, including you.

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΡΙΚΟΤΤΑΘα μπορουσα να την ονομασω και cheesecake, αλλα επειδη η δικη μου προσεγγιση στην κουζινα ειναι απο Ιταλια μερια, προτιμω να την πω ταρτα, ιταλιστι κροστάτα. Μου προεκυψε εντελως απρογραμματιστα και ειναι αποκλειστικα δικης μου επινοησης, τοσο ως προς τα υλικα, οσο και ως προς την συνθεση. Πρωτα απ'ολα ειχα μια ποσοτητα ρικοττας που επρεπε να καταναλωθει αμεσα και επειτα, ηθελα οπωσηποτε να φτιαξω μια γλυκεια ταρτα με κολοκυθα.

Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΑΦΡΑΤΑ ΜΠΡΙΟΣΑΚΙΑ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ, ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // BRIOCHES SOFFICI AL LIEVITO MADRE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
75 users have voted.
 ΑΦΡΑΤΑ ΜΠΡΙΟΣΑΚΙΑ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ, ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙΜια συνταγή που φτιάχνω πολύ συχνά, γιατί μου αρέσουν αυτά τα μπριοσάκια για το πρωινό μου! Μπορεί να μην ανεβάζω πλέον συνταγές, αλλά φυσικά δεν έπαψα ποτέ να μαγειρεύω και να φτιάχνω διάφορα με το αγαπημένο μου φυσικό προζύμι!

ΚΑΣΕΡΟΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // PANINI AL FORMAGGIO, CON LIEVITO MADRE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
429 users have voted.
 ΚΑΣΕΡΟΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Προζυμένια κασεροψωμάκια της μπουκιάς, μια παραλλαγή της πολύ πετυχημένης συνταγής με τα τυροψωμάκια. Στην ζύμη έβαλα cottage cheese, αντί για γιαούρτι, μια έμπνευση της στιγμής, που αποδείχτηκε πολύ πετυχημένη, καθώς ενίσχυσε την γεύση και έκανε την ζύμη πολύ αφράτη!

ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΑΝΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ // PADELLATA DI PANCETTA E SALCICCIA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
409 users have voted.
  ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΑΝΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΜερακλίδικη τηγανιά με παντσέτα και σπιτικό, χοιρινό λουκάνικο! Συνοδέψτε την με τηγανιτές πατάτες και σαλατούλα και φυσικά μπορείτε να την σερβίρετε ως ορεκτικό ή τσιπουρομεζέ! Στην φωτογραφία την συνδυάσαμε με τηγανιά μανιταριών.

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΦΑΚΕΣ BELUGA ΚΑΙ ΓΑΜΠΑΡΗ // INSALATA DI LENTICCHIE BELUGA E GAMBERETTI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1023 users have voted.
 ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΦΑΚΕΣ BELUGA ΚΑΙ ΓΑΜΠΑΡΗΠριν λίγο καιρό ανακάλυψα τις μαύρες φακές μπελούγκα. Για όσους δεν τις γνωρίζουν, είναι μικρόσπερμες φακές, μαύρου χρώματος όταν είναι άβραστες (όταν βράσουν το χρώμα μετατρέπεται σε καστανό σκούρο) και εξ' αιτίας της όψης τους τις λένε "το χαβιάρι της φακής", εξ'ου και το beluga.

ΠΡΑΣΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΟ ΚΑΒΟΥΡΜΑ // TORTA DI PORRI E KAVURMA IN PASTA FILLO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
156 users have voted.
ΠΡΑΣΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΟ ΚΑΒΟΥΡΜΑ Αγαπημένη χειμερινή πιτούλα η πρασόπιτα!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut