Υλικά:200 γραμ. ταραμά άσπρο200 γραμ. ψωμί μπαγιάτικο χωρίς την κόρα, μουσκεμένο και καλά στιμμένο2 φλιτζάνια λάδι2 κρεμμύδια τριμμένα στον ψιλό τρίφτηχυμό δύο λεμονιών Εκτέλεση:Βάζετε στο γουδί ή μίξερ τον ταραμά και με λίγες σταγόνες λάδι τον κοπανάτε αρκετά μέχρι να γίνει αλοιφή.Προσθέτετε λίγο-λίγο το ψωμί, το λεμόνι, το κρεμμύδι και το λάδι, ενώ συνεχίζετε να χτυπάτε ελαφρά με το γουδοχέρι μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. laconialive.gr