Jump to Navigation

Τάρτα με πράσο, καρότο & κρέμα τυριών !

up
240 users have voted.

Hρθε το Πάσχα και δεν το κατάλαβα.Αρχισα να ψάχνω πασχαλινές συνταγές, παλιές και νέες, αλλά τελικά δεν ξέρω τι θα κάνω. Με έχει πιάσει μια ‘’τεμπελίαση’’ να το πω, με έχει πιάσει και η άνοιξη να το πω..Ούτε κι εγώ ξέρω. Πάντως η άνοιξη με έχει πιάσει για τα καλά μια και από την αλλεργία έχω μια μύτη κατακόκκινη (σαν πασχαλινό αυγό..χιχι). Στην αρχή νόμισα πως ήταν γρίπη αλλά με φτάρνισμα ίσα με 100 (!) φορές συνεχόμενες η διάγνωση ήταν αλλεργία. Επίσης αυτή η ανάρτηση με δυσκόλεψε μια και άλλαξε(α) το format στο πίνακα ελέγχου.

Διάβασε τη συνταγή στο cookingandart-marion.blogspot.com

Σχετικές συνταγές

Μπουκιές λουκάνικου σε σφολιάτα / Pork bites

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
453 users have voted.
 Εχουν αρχίσει ήδη οι γιορτινές συνταγές κι ο προγραμματισμός τους. Αλλωστε λίγες ημέρες έμειναν.Αν και σήμερα ήταν μια ανοιξιάτικη ημέρα, που δεν θύμιζε Χριστούγεννα. Αυτές οι γιορτές θα είναι ''φυσιολογικές', αν μπορούμε να το πούμε έτσι. Τουλάχιστον δεν έχουμε τους περιορισμούς των προηγούμενων δύο χρόνων.

Ψωμάκια ρολάκια με σπανάκι, φέτα & λιαστή ντομάτα / Spinach, feta & sun dried tomato bread rolls

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
401 users have voted.
Προσπαθώ να βάλω μέρες τη συνταγή αυτή, αλλά λογάριαζα χωρίς τον covid. Ηρθε κι αυτός, ευτυχώς άργησε και πέρασε χαλαρά. Αφορμή για λίγη ξεκούραση. Πάντα υπάρχει ένα καλό μέσα σε κάτι ας το πούμε κακό.Επίσης, δεν προλαβαίνω τις εποχές. Αυτό το πράγμα που ο χρόνος τρέχει κι εγώ από πίσω δεν φτάνω.Φθινόπωρο δεν κατάλαβα.

Τυροπιτάκια με ζύμη γιαουρτιού / Mini cheese pies with yogurt dough

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
810 users have voted.
 Συνταγή γι αυτά τα  μικρά τυροπιτάκια χρειάζεται πάντα να υπάρχει για ώρα ανάγκης. Η ζυμη γιαουρτιού είναι από τις πιο ωραίες.  Αυτά τα τυροπιτάκια είναι εύκολα, νόστιμα και γίνονται μέσα σε μια ώρα και κάτι λεπτά.Για το κολατσιό των παιδιών, για τη δουλειά, για τις εκδρομές, τα πάρτυ...

Μπισκότα με ξινόγαλο με 3 υλικά / Βuttermilk biscuits

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
2181 users have voted.
Ο,τι πιο γρήγορο έχετε σκεφτεί για το πρωινό σας.

Ρεβίθια με ρύζι & σταφίδες / Chickpeas with rice and raisins

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
940 users have voted.
Είναι κι αυτές οι μέρες που κάνεις εύκολα και γρήγορα πράγματα γιατί δεν προλαβαίνεις, είναι κι αυτές οι μέρες που πέφτουν όλες οι δουλειές μαζεμένες, λες και δεν υπάρχουν άλλες να μοιραστούν. Οπότε όταν δεν υπάρχει χρόνος κάνεις εύκολα φαγητά που όμως είναι νόστιμα και υγιεινά.Το πιλάφι αυτό το βρήκα ως πιλάφι του γάμου.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut