Jump to Navigation

Σιρόπι ή σάλτσα καραμέλας-σοκολάτας

up
493 users have voted.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Ακολουθεί ανάρτηση και συνταγή ΕΘΙΣΤΙΚΗ!!! Όσοι δεν μπορούν να αντισταθούν γιατί ανήκουν στο σωματείο των λιχούδηδων καλύτερα να ...απομακρυνθούν (αν μπορούν βέβαια). Εάν διαβάσουν παρακάτω... η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική τους!!!!!!!!!!! -:)))
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Χειμωνιάτικη, γιορτινή φρουτοσαλάτα με σιρόπι μπαχαρικών

(tantekiki.blogspot.gr)
up
603 users have voted.
Καλή σας μέρα!!! Ακόμα μια μέρα πιο κοντά στα Χριστούγεννα... ακόμη μια μέρα πιο κοντά σ΄αυτή τη μέρα αγάπης και χαράς! Τί θα λέγατε σήμερα για μια φρουτοσαλάτα;;; Όχι μια οποιαδήποτε φρουτοσαλάτα... καλά πού πήγε ο νους σας!!! Είναι δυνατόν εγώ η ...γλυκατζού να σας προτείνω μια απλή φρουτοσαλάτα που, οκ είναι υγιεινή, είναι ελαφριά, είναι γεμάτη βιταμίνες αλλά τί στο καλό...

ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ♦♦ SCIROPPO DI CIOCCOLATO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
451 users have voted.
ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Οι ... συστάσεις ειναι περιττές για το σιρόπι σοκολάτας! Σκουρόχρωμο και λαταριστό, διακοσμεί και προσθέτει μια νότα λιχούδικη όπου προστίθεται!Αξίζει τον κόπο να το φτιάξετε μόνοι σας, καθώς είναι πολύ εύκολο στην παρασκευή του και θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ενα σιρόπι σοκολάτας χωρίς συντηρητικά και μια ατελειωτη σειρα απο Ε ....

ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΤΟΥΡΤΑΣ ♦♦ SCIROPPO PER LA BAGNA DI TORTE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
390 users have voted.
ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΤΟΥΡΤΑΣ Ακόμη μια μικρή και χρήσιμη ανάρτηση με οδηγίες για να φτιάξετε το σιρόπι που θα χρησιμοποιήσετε για να "βρέξετε" το παντεσπάνι μιας τούρτας. Το σιρόπι πρέπει να έχει την σωστή πυκνότητα και να μην είναι υπερβολικά γλυκό. Μπορεί να περιέχει αλκοόλ, αλλά αν η τούρτα προορίζεται γα παιδιά, καλό είναι να το παραλείψετε.

Ξερά φρούτα σε ελαφρύ σιρόπι κρασιού

(tantekiki.blogspot.gr)
up
405 users have voted.

Καλή σας μέρα! Καλό μήνα! Μάρτιος!! Υπομονή, η άνοιξη κοντοζυγώνει αλλά εγώ θα σας πάω λίγο πίσω... σε εικόνες χειμωνιάτικες με χιόνι, τζάκι και ξερά φρούτα! Συνήθως, αυτά πάνε μαζί... χέρι χέρι. Ο νους μου τρέχει σ' ένα χωριό, εκεί ψηλά στο βουνό, αποκλεισμένο από το χιόνι, με το κελάρι του γεμάτο προμήθειες, τραχανά, σπιτικά ζυμαρικά, αλεύρι αλλά και φρούτα.

ΣΙΡΟΠΙ ΑΠΟ ΦΛΟΥΔΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ♦♦ SCIROPPO DI SCORZE D' ARANCIA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
473 users have voted.

ΣΙΡΟΠΙ ΑΠΟ ΦΛΟΥΔΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥΑυτο το σιροπι πορτοκαλιου πρεπει να ομολογησω οτι μου προεκυψε κατα λαθος, καθως ετοιμαζα ζαχαρωμενες φλουδες πορτοκαλιου. Καθως φτιαχνω αρκετα γλυκα, χρειαζομαι μονιμα διαφορα αρωματικα και σιγουρα προτιμω ειτε μπαχαρικα ειτε φυσικα αρωματα; ετσι χρησιμοποιω τις φλουδες απ'ολα τα εσπεριδοειδη, τα οποια φυσικα διαλεγω να ειναι ακερωτα.



Main menu 2

1 | by Dr. Radut