Jump to Navigation

Χειμωνιάτικη, γιορτινή φρουτοσαλάτα με σιρόπι μπαχαρικών

up
604 users have voted.
Καλή σας μέρα!!! Ακόμα μια μέρα πιο κοντά στα Χριστούγεννα... ακόμη μια μέρα πιο κοντά σ΄αυτή τη μέρα αγάπης και χαράς! Τί θα λέγατε σήμερα για μια φρουτοσαλάτα;;; Όχι μια οποιαδήποτε φρουτοσαλάτα... καλά πού πήγε ο νους σας!!! Είναι δυνατόν εγώ η ...γλυκατζού να σας προτείνω μια απλή φρουτοσαλάτα που, οκ είναι υγιεινή, είναι ελαφριά, είναι γεμάτη βιταμίνες αλλά τί στο καλό... μέρες γιορτής είναι και μάλιστα μέρες Χριστουγέννων!! Με τόσα μπαχαρικά που, είμαι σίγουρη, ότι έχουν εμφανιστεί στον πάγκο της κουζίνας ...ένα είναι σίγουρο...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Φθινοπωρινά τρουφάκια

(tantekiki.blogspot.gr)
up
276 users have voted.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Φθινοπωρινή όσο δεν πάει άλλο, βροχερή και μουντή όσο δεν πάει άλλο και μάλιστα τόσο απότομα! Μια εβδομάδα που ξεκινάει έτσι δεν μπορεί παρά να σε κάνει να σκέφτεσαι δύο πράγματα.

Γλυκοπατάτες με μέλι... το ελαφρύ επιδόρπιο!

(tantekiki.blogspot.gr)
up
524 users have voted.
Η έμπνευση της στιγμής μπορεί να αλλάξει πολλά! Από μια απλή μέρα μέχρι τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο! Φέρνει πάντα, ή σχεδόν πάντα, μια αλλαγή πορείας που... ποτέ δεν είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμά της γιατί κανείς και τίποτα δεν σου εγγυάται την επιτυχία!

Πανακότα λευκής σοκολάτας με...

(tantekiki.blogspot.gr)
up
1793 users have voted.
άρωμα μαστίχας και κερασένια καρδιάΚατακαλόκαιρο κι ο Αύγουστος τρέχει προς το τέλος του. Ο ήλιος, η ζέστη, τα μπάνια... όλα ζητούν δροσερά κι ελαφρά γλυκά. Κι όταν έχεις νέες, καταπληκτικές φόρμες σιλικόνης, δωράκι της SILIKOMART τότε το πρώτο που σκέφτεσαι είναι μια ελαφριά πανακότα με βελούδινη υφή, υπέροχο άρωμα μαστίχας που όταν την κόβεις σου έχει και μια έκπληξη...

Νηστίσιμο, σοκολατένιο ρυζόγαλο χωρίς λακτόζη και ζάχαρη με ...3 υλικά!

(tantekiki.blogspot.gr)
up
1084 users have voted.
Καλησπέρα και καλό μήνα! Αύγουστος, ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού κι ο μήνας με την πιο σημαντική γιορτή, την γιορτή της Παναγίας, τον Δεκαπενταύγουστο! Η νηστεία άρχισε αλλά πέρα απ' αυτό ένα δροσερό, σοκολατένιο ρυζόγαλο με ελάχιστο μέλι και φυτικό γάλα νομίζω πώς είναι πάντα καλοδεχούμενο!

Γλυκό κουταλιού καρπούζι ή αλλιώς... το διάφανο γλυκό!

(tantekiki.blogspot.gr)
up
583 users have voted.
                        Η απίστευτη νοστιμιά της καρπουζόφλουδαςΚαλημέρα και καλή εβδομάδα!!!Αύγουστος, το καρπούζι στα καλύτερά του κι εγώ αβάσταχτα ερωτευμένη μαζί του (ευτυχώς όχι μόνον με το καρπούζι ... να το επισημάνω για να μην διαμαρτυρηθεί κάποιος ...και δικαιολογημένα εδώ που τα λέμε χαχαχα!!).Είναι η εποχή που ποτέ από το τραπέζι δεν λείπει ο κατακόκκινος, γλυκός θησαυρός!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut