Jump to Navigation

Ριζότο με λιαστές ντομάτες και ρόκα

up
78 users have voted.

Μη μου πείτε ότι δεν θέλετε ένα πιάτο νόστιμο και γρήγορο;; Μη μου πείτε ότι μόνον εγώ έχω αδυναμία σε τέτοια πιάτα;;; Ελπίζω όχι ...έτσι όπως τρέχουν οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι ό,τι καλύτερο για μέσα στην εβδομάδα. Εάν αυτό το πιάτο είναι και υγιεινό και εύκολο, τότε το λατρεύω!!! 

Το συγκεκριμένο ριζότο έχει αρώματα από καλοκαίρι και χειμώνα... τουλάχιστον εγώ έτσι το ένιωσα. Το ...σχεδόν πέστο ρόκας με ταξίδεψε στην άνοιξη και το καλοκαίρι και οι λιαστές ντομάτες στο χειμώνα σ' ένα μοναδικό συνδυασμό από άρωμα και γεύση.

Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Η ομελέτα της δίαιτας & της υγείας

(tantekiki.blogspot.gr)
up
2412 users have voted.
Καλημέρα, καλημέρα! Το μενού σήμερα δεν έχει ιδιαίτερη συνταγούλα αλλά μια ιδιαίτερη ιδέα! Για σκέψου!! Καλοκαίρι χωρίς ελαφρά γεύματα γίνεται; Δεν γίνεται! Η ιδανική εποχή για να απολαύσει κανείς όχι μόνον ελαφρά πιάτα αλλά και με πολλά λαχανικά, αρωματικά αλλά και φρούτα που είναι κι αυτά στην καλύτερη εποχή τους.Οι ομελέτες είναι πάντα η εύκολη λύση...

Γλυκοπατάτα γεμιστή με πιπεριές και κατίκι

(tantekiki.blogspot.gr)
up
2120 users have voted.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Αν ρωτήσουμε 100 γυναίκες αυτή την εποχή είναι σίγουρο ότι οι περισσότερες ακολουθούν κάποιου είδους διατροφή και όχι απαραίτητα για να χάσουν κιλά.

Πατάτες με αυγά σε αγγλική εκδοχή

(tantekiki.blogspot.gr)
up
328 users have voted.
Πατάτες με αυγά! Ψιλοκομμένες φέτες πατάτας που χρύσιζαν μέσα στο ελαιόλαδο που υπήρχε στο τηγάνι κι ύστερα, αφού αποσύρονταν σε ένα πιάτο, συνήθως εμαγιέ, κι αφού το περισσότερο ελαιόλαδο αποχωρούσε από το ...παιχνίδι της γεύσης, επανέρχονταν δριμύτερες στο τηγάνι και περίμεναν τον νέο τους σύντροφο... ένα ή δύο αυγά, χτυπημένα με το πηρούνι μαζί με λίγη θρυμματισμένη φέτα.

Στράτα leftover... με πανσέτα και πατάτες

(tantekiki.blogspot.gr)
up
806 users have voted.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Μια νόστιμη και διαφορετική συνταγή, με καταγωγή από την αγαπημένη Ιταλία, σας προτείνω σήμερα. Ξέρω το μυαλό σας πηγαίνει αμέσως στα ζυμαρικά ή στα νιόκι αλλά όχι... σήμερα θα σας ταξιδέψω στον ιταλικό κόσμο των ...αυγών.

Μανιτάρια φουρνιστά...

(tantekiki.blogspot.gr)
up
728 users have voted.
Χρόνια πριν, εγώ και τα μανιτάρια ήμασταν άγνωστοι! Μικρή τότε... άκουσα από την κολλητή μου ότι κάποιο μεσημέρι είχαν μανιτάρια κι έτσι ξεκίνησε η ιστορία μιας σχέσης μοναδικής! Έχω κατά καιρούς δοκιμάσει πολλών ειδών μανιτάρια αλλά δεν κρύβω την αδυναμία μου για κάποια απ' αυτά. Πρώτα και καλύτερα τα πορτσίνι, στα γαλλικά... cepes και στα ελληνικά...


Main menu 2

1 | by Dr. Radut