ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ: ΑΦΡΑΤΟ ΚΕΙΚ ΒΑΝΙΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΙΞΕΡ Υπέροχο, φουσκωτό και αφράτο κέικ βανίλιας χωρίς τη χρήση μίξερ ιδανικό για αρχάριους!Πίσω στα βασικά...και πολύ μου αρέσει αυτή η τάση!!!Υλικά:3 μεσαία αυγά σε θερμοκρασία δωματίου230ml ηλιέλαιο1 κούπα του νες ζάχαρη κρυσταλλική200ml γάλα φρέσκο σε θερμοκρασία δωματίου50ml φρέσκος χυμός πορτοκαλιού3 καψουλάκια βανιλίνη ξύσμα από 1 πορτοκάλι (προαιρετικά)1 τσιμπιά αλάτι380γρ. φαρίνα που φουσκώνει ανακατεμένη με 1 κουτ.γλ. baking powderΕκτέλεση:Σε ένα βαθύ μπολ σπάμε τα αυγά και προσθέτουμε τη ζάχαρη.