Jump to Navigation

ΠΑΣΤΑ KISS

up
1150 users have voted.
 ΠΑΣΤΑ KISS Είτε πιστεύετε είτε όχι στην παγκόσμια για τη γιορτή της αγάπης, ΠΙΣΤΕΨΤΕ με τουλάχιστον το γλυκό που σας προτείνω για την ημέρα εκείνη είναι ένας μοναδικός...έρωτας!
Διάβασε τη συνταγή στο lixoudiesmarifanis.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Σταφύλι Γλυκό Κουταλιού στον ΦΟΥΡΝΟ !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
27 users have voted.
Γλυκό Σταφύλι στον ΦΟΥΡΝΟ το Συγκλονιστικό!! Ενα Εκπληκτικό Γλυκο του Κουταλιού που όλοι λατρεύουμε και ειναι η εποχή του, Σταφύλι Γλυκό χωρίς κατσαρόλες, χωρίς Αναμονες και Βράσιμο με τις ώρες. Συγκλονιστικό Σταφύλι Γλυκό που πραγματικά γίνετε πολύ καλύτερο με υπέροχα Αρώματα και Γεύση Παραδεισένια!!

Γλυκό Ψυγείου με Χειροποίητο ζελέ Καρπούζι!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
21 users have voted.
Αν το καλοκαίρι ήταν Γλυκό, σίγουρα θα ήταν ΑΥΤΟ αδιαμφισβήτητα και με απόλυτη σιγουριά!!Γλυκό Ψυγείου με Χειροποίητο ζελέ Καρπούζι, τόσο Ανάλαφρο, τόσο Γευστικό και πάνω απ όλα πανεύκολο. Το Φτιάχνετε με τόσο απλά υλικά ώστε με την ζέστη αυτή να μην κάθεστε ώρες στην κουζίνα.

Φτιάξτε την πιο εύκολη Τούρτα Μιλφειγ !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
98 users have voted.
Φτιάξτε την πιο εύκολη Τούρτα Μιλφειγ χωρίς ψήσιμο χωρίς βράσιμο!!!Υλικά για 22 άρι σκεύος 2 συσκευασίες σφολιατινια για Μιλφειγ 1 κρέμα Μιλφειγ στιγμής 1 φάκελο γκαρνι 1 βανιλετα 800 ml γάλα περίπου 2 κουταλιές ζάχαρη άχνη ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ Πριν κόψετε το γλυκό πρέπει να έχει μείνει στο ψυγείο τουλάχιστον 5 ώρες.(Αν η φόρμα σας η το σκεύος σας είναι πιο μεγάλο από  26 εκατοστά προτείνω να βάλετε 2 σ

Πρωτεϊνικό παγωτό biscoff με 4 υλικά

(tantekiki.blogspot.gr)
up
154 users have voted, including you.
Τα πρωτεϊνικά γεύματα και γλυκά κάνουν πια παντού την εμφάνισή τους. Δεν υπάρχει social media που να μην έχεις δει κάποιον ή κάποια να φτιάχνει κάτι με έξτρα πρωτεϊνη.

Το αγαπημένο μας μωσαικό !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
151 users have voted.
 Είναι το πιο εύκολο, το πιο αγαπημένο οικονομικό γρήγορο γλυκάκι ,το γλυκάκι των παιδικών μας χρόνων ..Μόνο που θυμάμαι η γιαγιά μου έβαζε ζάχαρη άχνη αντί ζαχαρούχο ..


Main menu 2

1 | by Dr. Radut