Jump to Navigation

Νοστιμότατο Ρολό Μπιφτέκι-Delicious Burgerloaf

up
37 users have voted.
Όταν έφτιαξα το ψωμάκι με το δεντρολίβανο, μου είχε μείνει βρασμένη πατάτα, κάτι έπρεπε να την κάνω, είχα βγάλει κιμά για να φτιάξω μπιφτέκια, ήταν λίγη για να κάνω πουρέ και έτσι σκαρφίστηκα αυτό το ρολό. Δεν έχω λόγια για να περιγράψω το πόσο νόστιμο έγινε. Το συνοδεύσαμε με σαλατίτσα και ρυζάκι, θα προτιμούσα βέβαια να είχα φτιάξει αυτές τις πατάτες, αλλά δεν είχα χρόνο. Υλικά 500γρ κιμάς μοσχαρίσιος 1 μικρό κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 1 κολοκύθι 1 ασπράδι 3 κσ ελαιόλαδο 2 κσ γάλα 6 φρυγανιές 1 πατάτα βραστή σε νερό με δεντρολίβανο 100γρ τυρί φέτα 3 φέτες μπέικον 2-3 μανιτάρια
Διάβασε τη συνταγή στο nostimia.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Κουνουπίδι ωγκρατέν με πορτομπέλο, κρέμα τυριών κ κρούστα καρυδιού-Cauliflower augratin with portobello, cheese and walnut crust

(nostimia.blogspot.gr)
up
739 users have voted.
Το καημένο το κουνουπίδι είναι ένα παρεξηγημένο λαχανικό. Οι σχέσεις μου όμως μαζί του ήταν πάντα καλές και το τιμώ κάθε χειμώνα δεόντως. Είτε ως σαλάτα, είτε γιαχνί, είτε φουρνιστό. Σε μια προσπάθεια να πείσω τον καλό μου ότι το κουνουπίδι μπορεί να γίνει λαχταριστό, προέκυψε το σημερινό φαγάκι.

Κανελόνια λαχανικών-Canelloni stuffed with veggies

(nostimia.blogspot.gr)
up
1153 users have voted.
Οι περισσότεροι από εμάς ακούγοντας "κανελόνια" μας έρχονται αμέσως στο μυαλό κανελόνια γεμισμένα με κοκκινιστό κιμά. Πριν λίγες μέρες είχε έρθει η πεθερούλα μου στο σπίτι, δεν ήθελα να της φτιάξω κρέας, ήθελα να δει πόσο νόστιμα φαγητά μπορείς να φτιάξεις και χωρίς κρέας μην νομίζει ότι αφήνω νηστικό το παλικάρι της!!!

Χειμωνιάτικο μπριάμ με πορτοκαλένιο άρωμα φινόκιο- Orange scented baked veggies

(nostimia.blogspot.gr)
up
785 users have voted.
Ο χειμώνας μας έχει φερθεί καλά φέτος. Ευτυχώς εδώ στο νησί ο καιρός είναι ήπιος και οι παρατεταμένες περίοδοι αδιάκοπης βροχόπτωσης είναι ανάμνηση του παρελθόντος... Σήμερα μαγειρεύουμε ένα απλό και πεντανόστιμο φαγάκι που θα μπορούσα να το βαφτίσω χειμωνιάτικο μπριάμ. Όλα τα λεφτά σε αυτό το πιάτο είναι το άρωμα του πορτοκαλιού και η εκπληκτική γεύση του φινόκιο.

Ρεβίθια με μελιτζάνες στον φούρνο- Baked eggplant chickpeas

(nostimia.blogspot.gr)
up
921 users have voted.
Πριν λίγες μέρες η φίλη και συνάδελφος Κωνσταντίνα, κουμπάρα της κουμπάρας μου, μου πρότεινε αυτή την συνταγή, έχει λέει καταγωγή από την Ήπειρο και της την έχει δώσει η πεθερά της.

Χριστουγεννιάτικο μενού:Ρολό με μανιτάρια,πράσα κ καρύδια-Christmas menu:Mushroom leek walnut loaf

(nostimia.blogspot.gr)
up
374 users have voted.
Καλή σας εβδομάδα, φίλοι μου! Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας για το γιορτινό τραπέζι και ας περάσουμε τώρα στο κυρίως πιάτο. Ρολό με μανιτάρια, καρύδια και ρύζι! Δεν θα πιστεύει κανείς ότι αυτό δεν είναι κρέας! Ούτε οπτικά, ούτε γευστικά. Η γεύση του θυμίζει συκωτάκι. Γίνεται γρήγορα, είναι νοστιμότατο και πολύ ευπαρουσίαστο.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut